Nova prilika za posao u GDi-u

Nova prilika za posao u GDi-u
DepositPhotos / Ilustracija

U potrazi smo za novim zaposlenicima i to čak njih 9.  U GDi-u, naš moto i misija je „Creating efficiences, stimulating growth“. Bavimo se cjelokupnim životnim ciklusom primijenjenih tehnoloških rješenja za industriju i upravu koja pomažu optimizirati radne procese i povećati učinkovitost naših korisnika. S više od 30 godina uspješnog rada i iskustva, vlastitim softverskim proizvodima, GDi tvrtkama kćerima u 14 zemalja Europe te projektnim uredom u Abu Dhabiju UAE,  glavni nam je fokus na inteligentnim operacijama, resursima i imovini, pametnim podacima i pametnim platformama.

GDi je inovativna visokotehnološka srednjoeuropska tvrtka iz područja razvoja vlastitih aplikativnih rješenja te proizvodnje podataka, s više od 30 godina iskustva te više od 1200 međunarodnih klijenata.

Naša softverska i podatkovna rješenja iz područja poslovnih procesa su usmjerena na industrijski sektor i javnu upravu, a koriste svjetske vodeće tehnologije i platforme. Ta su rješenja dopunjena širokom lepezom dodatnih mogućnosti, od profesionalnih usluga, edukacije i dugoročne podrške do održavanja i upravljanja promjenama sustava. Vrlo nam je bitno ostvariti dugogodišnje partnerske odnose s našim korisnicima bazirane na povjerenju i kvaliteti.

Posebno smo poznati po vodstvu na područjima operacija podrške sustava (OSS), sustava za podršku u odlučivanju (DSS), sustavima za upravljanje imovinom i poslovnim procesima i geoinformacijskim sustavima (GIS), kako za komercijalni tako i za javni sektor. Danas je glavni fokus naših proizvoda na inteligentnoj imovini, inteligentnim operacijama, inteligentnim resursima, pametnim podacima, IOTu i pametnim platformama.

 

Popis otvorenih pozicija:

IT Solutions Implementation Specialist (m/f)

Tehničar specijalist za montažu i održavanje IoT uređaja (m/ž)

Junior web developer (m/f)

Senior IoT Engineer (m/f)

IoT Engineer (m/f)

Mid-Level Software Engineer (m/f)

Business Consultant / Implementation Specialist (m/f)

Senior Software Engineer/Team lead (m/f)

Full Stack Software Engineer (m/f)