Pravila privatnosti

Pravila privatnosti
DepositPhotos

Uvod

Pravila privatnosti opisuju na koji način društvo Optimus Prime Informatika d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Vijenac Frane Gotovca, OIB: 94235177665 (dalje u tekstu: Društvo/Izdavač) postupa s email adresom isključivo u svrhu slanja newslettera za tri portala u vlasništvu Društva www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr.

Radi izbjegavanja bilo kakve sumnje, kada Društvo zaprima e-mail koje ste pružili zbog želje da vam se šalje newsletter omogućena vam je opcija opt-in (privola za ulazak) i opt-out (zahtjev za izlazak).

Pravila privatnosti primjenjuju se neovisno o tome upotrebljavate li računalo, mobilni telefon, tablet ili drugi uređaj da biste pristupili našim uslugama. Važno je da pozorno pročitate ova Pravila privatnosti jer svaki put kad upotrebljavate naše usluge (opisane niže) pristajete na uvjete opisane u ovim Pravilima.  Ako ne prihvatite uvjete opisane u ovim Pravilima, odnosno ne date privolu za primanje newslettera, nećete moći primati mail odnosno newsletter.

Međutim, napominjemo da Društvu niste dužni pružati osobne podatke, odnosno ne postoji nikakva posljedica ako se takvi podaci ne pruže. Društvo može izmijeniti ili dopuniti ova Pravila u svakom trenutku te će se na web stranici Društva uvijek nalaziti posljednja verzija Pravila privatnosti. Molimo provjerite datum stupanja na snagu objavljen pri vrhu da biste vidjeli kad su Pravila privatnosti zadnji puta ažurirana.

Izdavač ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada se nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom naručivanja slanja newslettera), čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Registracijom na newsletter dajete privolu za njegovo primanje koje u svakom trenutku možete povući klikom na link “odjava “.

Opseg prikupljanja:

  • Isključivo e-mail adresa u svrhu slanja newslettera
  • IP adresa u trenutku slanja registracije za primanje newslettera.
  • Vrijeme registracije.
  • Informaciju da li je netko pretplaćen na newsletter (nakon registracije).

Društvo prikuplja podatke - odnosno e-mail adresu isključivo temeljem Vaše privole (opt - in odnosno double opt-in). Napominjemo da privolu možete povući u svakom trenutku, no od trenutka povlačenja pa nadalje nećete biti u mogućnosti primati newsletter.

Privola se povlači putem opt-out opcije - odjava koja se nalazi u svakom newsletteru nakon čega nećete više primati newsletter.

Povlačenjem privole - odjavom s newslettera odnosno opt-out opcijom svi vaši podaci biti će obrisani.

Dijeljenje podataka koje ste nam pružili

Društvo se obvezuje čuvati podatke odnosno e-mail adresu koje ste nam pružili u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama (što uključuje treće strane u drugim zemljama i međunarodne organizacije) na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Razdoblje prikupljanja osobnih podataka koje ste nam pružili

Vaše ćemo podatke odnosno e-mail adresu koristiti za slanje newslettera sve dok ne povučete povukli privolu - odjava (opt-out) za korištenje u svrhu slanja newslettera ili na neki drugi primjenjivi način (e-mailom).

Vaša prava

Temeljem primjenjivih propisa, Vaša su prava sljedeća:

  • pravo na uvid
  • pravo na brisanje
  • pravo na povlačenje privole (opt-out za newsletter)

Treće strane

Na našoj web stranici nalaze se poveznice (linkovi) koji vode na neke druge web stranice, kao što su profili Društva na društvenim mrežama i sl. Nismo odgovorni za sigurnost ili privatnost bilo kojih podataka koje prikupe te web stranice njihovim korištenjem. Molimo Vas da pažljivo pročitate izjave o privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

Kontakt

AKo želite stupiti u kontakt s nama, to možete učiniti slanjem na e-mail [email protected]