Nova prilika za zapošljavanje u GDi-u

Nova prilika za zapošljavanje u GDi-u

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Jedna od najvećih domaćih IT tvrtki GDi koja je prošle godine imala rast prihoda na nivou grupe, o čemu smo već pisali, nastavlja s novim zapošljavanjima nakon što je prošle godine zaposlila čak 57 ljudi. Podsjetimo, u 2020. godini su investirali gotovo 20 milijuna kuna na investicijske projekte od kojih su neki podupirani i od strane EU.

Osim toga GDi grupa uz već spomenuta zapošljavanja povećala je ukupan broj zaposlenika porastao za četvrtinu. Početkom ove godine GDi je otvorio i ured u Splitu čime su kompletirali regionalno širenje u Hrvatskoj.

Sada nastavljaju s rastom i razvojem novim zapošljavanjem i traže čak pet novih zaposlenika. Evo i koje su sada otvorene pozicije.

Pet otvorenih pozicija u GDi-u:

Implementations Consultant (m/f)

Mid-Level Software Engineer (m/f)

OSS Business Analyst (m/f)

Senior Cyber Security Engineer (m/f)

Senior Full Stack Developer (m/f)

Još iz kategorije

Pametni solarni spremnici za otpad u Parku prirode Biokovo

Pametni solarni spremnici za otpad u Parku prirode Biokovo

12.04.2021.

Park prirode Biokovo sa svojim vidikovcem Nebeskom šetnicom – Skywalk jedna je od glavnih turističkih atrakcija Hrvatske koju je prošle godine posjetilo 105 tisuća turista. Javna ustanova parka posebno brine o zaštiti okoliša i održivom razvoju. Prepoznala je to A1 Hrvatska koja im je donirala pametne spremnike za otpad.

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup

12.04.2021.

Nove karijerne prilike i ove godine će preplaviti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike koji će od 10. do 14. svibnja 2021. godine postati mjestima održavanja drugog Job Fair Meetupa! Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava.

Godinu dana borbe za bolje i pravednije društvo uz Glas poduzetnika

Godinu dana borbe za bolje i pravednije društvo uz Glas poduzetnika

12.04.2021.

Udruga Glas poduzetnika ovaj tjedan obilježava godinu dana postojanja. Postali su, kako sami tvrde, najsnažnija neovisna udruga poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika u privatnom sektoru u Hrvatskoj u kratkom razdoblju. Danas okupljaju više od 16.700 članova iz gotovo svih djelatnosti, a podržava ih i više od 200.000 građana.