Želimo na odmor i van turističke sezone

Želimo na odmor i van turističke sezone

Naši domaći gosti rekli su što žele: 'Želimo uživati na zasluženom odmoru i van turističke sezone, a informacije o željenim destinacijama tražiti ćemo na webu'. Turistički djelatnici, ne zanemarujte goste i njihove odgovore koje su nam dali u istraživanju savjetodavne tvrtke, agencije Proago s kojom je surađivala tvrtka Escape na čelu s Damirom Podhorskim. Naučite još više o svojim gostima i njihovim navikama na cjelodnevnim edukativnim predavanjima 3. travnja, u zagrebačkom Hypo centru, na sajmu 'Web INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone', koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske koje je ovaj event učinilo autentičnim te ga prepoznalo kao profesionalno mjesto gdje turistički sektor može naučiti sve što mu je potrebno kako bi u svakom trenutku dobivao nove goste i zadržao one vjerne i dugogodišnje.

Prijavite se i slušajte dragocjena predavanja jer smo cijene ulaznica za vas srušili na minimum.

Predavanja od jutarnjih do kasnih popodnevnih sati drže Ilija Brajković, Saša Stanković, Damir Podhorski, Simon Meglič, Ratko Štern, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Tomislav Sinković i mnogi drugi koji tvore naš bogati program. Želite li i Vi podijeliti svoja saznanja iz turizma pred velikim auditorijem, možete zakupiti svoje 20-minutno predavanje, kao i štand u izlagačkom dijelu sajma gdje ćete ponuditi svoje proizvode ili usluge i time pronaći nove klijente jer na sajmu očekujemo preko 500 posjetitelja. Ove godine su naši izlagači: Globaldizajn, Ciklopea, Trip putovanja, Interactive agency, Trikoder, Studio Beluga, Qmini, ... Odaberite sad i vi svoj 'MAXI', 'SHOW' ili 'EXPO' paket.

2. i 3. dana sajma, 4. i 5. travnja, u sklopu Web Edukacija održavamo 6 naprednih radionica za sve turističke djelatnike na kojima će stručni i certificirani predavači podijeliti svoja znanja i iskustva s vama u želji da ove sezone sigurno baratate novim web alatima i trendovima. Grupe su male kako bi predavači svakome od vas mogli posvetiti dovoljno vremena te se zbog ograničenog broja mjesta prijavite odmah.

Prijavite se i za Business Speed Dating na kojem sudjelujete besplatno ukoliko ste zauzeli svoje mjesto na predavanjima jer pravo je vrijeme za brzinsko predstavljanje vašeg biznisa kao i upoznavanje novih poslovnih partnera. Nemate dovoljno vizitki? Javite se organizatorima!

Masterweb nagrada u kategoriji Web-turizam 2013 čeka da se prijavite do 20.03. sa svojim turističkim web-projektom; web stranicom, poslovnim web modelom ili kreativnim web oglašavanjem jer pobjednik uz glavnu nagradu koju dodjeljuje Avalon, dobiva štand za izlaganje.

Još iz kategorije

Prosječna neto plaća za prosinac 6.262 kune

Prosječna neto plaća za prosinac 6.262 kune

22.02.2019. komentiraj

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za prosinac 2018. iznosila je 6 262 kune, što je nominalno niže za 0,1%, a realno više za 0,7% u odnosu na studeni 2018., dok je u odnosu na isti mjesec prethodne godine nominalno viša za 4,8%, a realno za 4%. Medijalna neto plaća za prosinac 2018. iznosila 5 425 kuna, a za cijelu 2018. godinu 5 392 kune.

Pao IT sustav MUP RH - prelazak granice i izdavanje dokumenata usporeni, otežani, a čak i onemogućeni

Pao IT sustav MUP RH - prelazak granice i izdavanje dokumenata usporeni, otežani, a čak i onemogućeni

22.02.2019. komentiraj

Ministarstvo unutarnjih poslova RH obavještava građane da je tijekom današnjeg dana došlo do prekida rada jednog dijela informatičkog sustava MUP-a zbog čega se određeni poslovi odvijaju sporijim tijekom od uobičajenog, odgovorili su na upit ICTbusiness.info što se to događa. Stručne službe Ministarstva užurbano rade na vraćanju sustava u stopostotnu funkciju.

Predstavljena još tri predavača na Digital Takeover konferenciji

Predstavljena još tri predavača na Digital Takeover konferenciji

22.02.2019. komentiraj

Još je dvadesetak dana ostalo do novog izdanja Digital Takeover konferencije, a sve se više popunjava lista predavača. Tako je organizator proteklih dana najavio još tri gosta koji će predstavljati mamac za publiku.