Želimo na odmor i van turističke sezone

Želimo na odmor i van turističke sezone

Naši domaći gosti rekli su što žele: 'Želimo uživati na zasluženom odmoru i van turističke sezone, a informacije o željenim destinacijama tražiti ćemo na webu'. Turistički djelatnici, ne zanemarujte goste i njihove odgovore koje su nam dali u istraživanju savjetodavne tvrtke, agencije Proago s kojom je surađivala tvrtka Escape na čelu s Damirom Podhorskim. Naučite još više o svojim gostima i njihovim navikama na cjelodnevnim edukativnim predavanjima 3. travnja, u zagrebačkom Hypo centru, na sajmu 'Web INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone', koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske koje je ovaj event učinilo autentičnim te ga prepoznalo kao profesionalno mjesto gdje turistički sektor može naučiti sve što mu je potrebno kako bi u svakom trenutku dobivao nove goste i zadržao one vjerne i dugogodišnje.

Prijavite se i slušajte dragocjena predavanja jer smo cijene ulaznica za vas srušili na minimum.

Predavanja od jutarnjih do kasnih popodnevnih sati drže Ilija Brajković, Saša Stanković, Damir Podhorski, Simon Meglič, Ratko Štern, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Tomislav Sinković i mnogi drugi koji tvore naš bogati program. Želite li i Vi podijeliti svoja saznanja iz turizma pred velikim auditorijem, možete zakupiti svoje 20-minutno predavanje, kao i štand u izlagačkom dijelu sajma gdje ćete ponuditi svoje proizvode ili usluge i time pronaći nove klijente jer na sajmu očekujemo preko 500 posjetitelja. Ove godine su naši izlagači: Globaldizajn, Ciklopea, Trip putovanja, Interactive agency, Trikoder, Studio Beluga, Qmini, ... Odaberite sad i vi svoj 'MAXI', 'SHOW' ili 'EXPO' paket.

2. i 3. dana sajma, 4. i 5. travnja, u sklopu Web Edukacija održavamo 6 naprednih radionica za sve turističke djelatnike na kojima će stručni i certificirani predavači podijeliti svoja znanja i iskustva s vama u želji da ove sezone sigurno baratate novim web alatima i trendovima. Grupe su male kako bi predavači svakome od vas mogli posvetiti dovoljno vremena te se zbog ograničenog broja mjesta prijavite odmah.

Prijavite se i za Business Speed Dating na kojem sudjelujete besplatno ukoliko ste zauzeli svoje mjesto na predavanjima jer pravo je vrijeme za brzinsko predstavljanje vašeg biznisa kao i upoznavanje novih poslovnih partnera. Nemate dovoljno vizitki? Javite se organizatorima!

Masterweb nagrada u kategoriji Web-turizam 2013 čeka da se prijavite do 20.03. sa svojim turističkim web-projektom; web stranicom, poslovnim web modelom ili kreativnim web oglašavanjem jer pobjednik uz glavnu nagradu koju dodjeljuje Avalon, dobiva štand za izlaganje.