HSM informatika najavljuje širenje i veliku ulogu u CRM svijetu

HSM informatika najavljuje širenje i veliku ulogu u CRM svijetu
Dražen Tomić

HSM informatika je već duže orijentiran ne samo na hrvatsko tržište već i na niz zemalja što iz okruženja što šire, tako da mogu sa zadovoljstvom izjaviti da smo vrlo zadovoljni sa rezultatima tekuće godine, objašnjava suonivačica tvrtke Blaženka Urbanke.

„Orijentirani i na vanjska tržišta, relativno smo imuni na lokalnu političku situaciju, premda bi nam stabilna Vlada, pokretanje novih i završavanje postojećih projekta na državnom nivou i na nivoima lokalnih samouprava bitno olakšali razvoj i omogućili nam i brža i veća kadrovska pojačanja“, ističe Blaženka Urbanke.

Ona ističe da su tijekom posljednje dvije godine povukli niz ozbiljnih zahvata u unaprijeđenju poslovnih procesa. Tako su tijekom 2016 završili projekt uvođenja Salesforce CRM-a, a i značajno su poboljšali komunikaciju sa postojećim i potencijalnim klijentima putem on-line kanala. Osim što su Salesforce implementirali interno, HSM informatika je jedini regionalni konzultant za taj najjači svjetski CRM, ističe s ponosom Blaženka Urbanke.

Tijekom 2017. kanimo  nastaviti i pojačati naše aktivnosti u područjima implementacije i edukacije, tako da ćemo se nastaviti kadrovski proširivati i tijekom naredne godine, a tražit ćemo visoko obrazovane stručnjake u području IT-a, marketinga i prodaje, zaključuje Blaženka Urbanke.