ICTbusiness TV: Sajmovi ne posustaju, data science posao budućnosti, roboti pomažu u učenju

ICTbusiness TV: Sajmovi ne posustaju, data science posao budućnosti, roboti pomažu u učenju

U novoj ICTbusiness TV emisiji donosimo vam nekoliko vrlo zanimljivih reportaža koje donose najnovije trendove u zapošljavanju i to prije svega o dana science konferenciji koja je nedavno održana u Zagrebu, a tu je i razgovor s čelnim ljudima sajma IFA u Berlinu koji su svoju globalnu press konferenciju održali u Hong Kongu i najavili iskorak na kinesko tržište s tek pokrenutim sajmom u Shenzhenu.

Tehnologija može biti zanimljiva i zabavna, a učenje o njoj jednostavnu uz igru i to uz Lego robote i edukaciju, ali i uz domaći projekt STEMI.

Ako pak pokrećete startup ili pak tražite zanimljivo radno okruženje jedna od mogućnosti svakako je i novi coworking prostor HUB385 gdje će te osim prostora imati prilike i održavati sastanke, konferencije, ali i družiti se.

Uživajte…

Još iz kategorije

ICTbusiness TV:  Elektronički novac i promjene u poslovima u budućnosti

ICTbusiness TV: Elektronički novac i promjene u poslovima u budućnosti

02.12.2021.

U vrijeme krize, koja još uvijek traje, ovo je bila jedna od najizazovnijih emisija, a kako stvari stoje to će se i nastaviti. U ovoj emisiji donosimo priču o Aircashu koji je institucija za elektronički novac, s dozvolom izdanom od Hrvatske narodne banke te upisana u središnji registar koji vodi European Banking Authority (EBA), slijedom čega je ovlaštena pružati usluge povezane s izdavanjem elektroničkog novca na području cijele Europske unije.

ICTbusiness TV:  Digitalna transformacija i što nas čeka, kako ZICER pomaže startupima

ICTbusiness TV: Digitalna transformacija i što nas čeka, kako ZICER pomaže startupima

11.11.2021.

U novoj ICTbusiness TV emisiji donosimo dvije vrlo zanimljive i aktualne teme o tome što nam donosi tehnologija u budućnosti, naravno sveprisutnoj digitalnoj transformaciji, upravljanju u IT-u i statupovima.

ICTbusiness TV:  PC tržište nastavlja rast, WMF pokazao smjer industrije

ICTbusiness TV: PC tržište nastavlja rast, WMF pokazao smjer industrije

28.10.2021.

Tržište osobnih računala nastavilo je u pozitivnom smjeru i kroz treći kvartal ove godine, koji bilježi 84,1 milijuna pošiljki i rast od jedan posto na godišnjoj razini, navodi Gartner u izvještaju. Iako taj rast nije na razini prošlogodišnjeg, kad se povećala potreba za računalima zbog pandemije koronavirusa, raduje što su rezultati u ovom kvartalu bolji no prije godinu dana u isto vrijeme, kad se činilo da idu u rekordnom smjeru. Tržište osobnih računala u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA) poraslo je 12,7 posto u trećem kvartalu ove godine i doseglo 24,4 milijuna isporuka, navodi IDC u svom najnovijem izvješću.