ICT na Ti: Digitalno iskustvo ključ je uspjeha

ICT na Ti: Digitalno iskustvo ključ je uspjeha

Digitalna agencija ecx.io, koja u Hrvatskoj tijekom posljednjih pet godina bilježi nevjerojatnu stopu rasta od čak 750 posto, a urede ima u Zagrebu i Varaždinu, nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja svoj rad nastavila je pod brendom IBM iX Hrvatska. O čemu ali i trendovima na tržištu smo razgovarali s Mariom Horvatom, izvršni direktor IBM-a iX Hrvatska.

IBM iX partner je s brojnim svjetski poznatim klijentima - Allianz, Barmer, Berliner Verkehrsbetriebe, Bundeswehr, Daimler, Deutsche Rentenversicherung, Fressnapf, Grohe, Lufthansa, Migros, Porsche, Siemens, TAG Heuer i Wienerberger.

Kao dio IBM Consultinga, IBM-ovog odjela za savjetovanje i usluge, IBM iX jedan je od najvećih svjetskih pružatelja digitalnih iskustava. Koristeći okvire kao što su IBM Garage i Enterprise Design Thinking, stručnjaci zaposleni u IBM-u iX rade na održivim poslovnim modelima, digitalnim uslugama i iskustvima krajnjih korisnika. Osim toga, IBM iX održava vrhunska partnerstva s dobavljačima softvera kao što su Adobe, Salesforce i SAP CX.

Podsjetimo, ovu digitalnu agenciju IBM je preuzeo 2016. godine kako bi zadovoljio rastuću potrebu za digitalnom, kreativnom i dizajnerskom stručnošću. ecx.io (s uredima u Njemačkoj, Austriji i Hrvatskoj) i IBM-ovi studiji od tada blisko surađuju i nude usluge savjetovanja, dizajna i tehnologije, a suradnja postaje još intenzivnija.