WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

WorkTime Personal je zgodan alat za praćenje vremena provedenog na računalu

Za sve koji rade na i s računalima iznimno je bitno ne gubiti koncentraciju jer teško ju je zadržati, posebno u vremenu kad na svim stranama možemo pronaći nešto iznimno zanimljivo. Pitanje koje se zbog toga postavlja jest može li se uopće zadržati koncentracija i ne skretati pogled na nešto što se ne tiče onoga što radimo... Jest!

Konkretnije, u tome pomaže WorkTime Personal i iznimno je sjajan alat. Naravno, treba znati da taj softver ne može nekoga prisiliti ne gledati društvene mreže ili YouTube, no nudi mogućnost ostati koncentriran. Primjerice, pomaže otkriti koliko vremena provodimo na "krivim" mjestima pa možemo zaključiti koliko ga gubimo uzalud.

Dakle, ako vas je sve ovo zaintrigiralo i želite ovaj besplatni softver, treba znati kako ga koristiti. Nije teško, ali pomoći ćemo dodatno, samo nas pratite korak po korak.

1. Start i stop

Čim pokrenete aplikaciju prvi put, shvatit ćete da prati svaki vaš pokret. Ukoliko ne želite, možete onemogućiti tako nešto jednostavnim pritiskom na Stop. A kad želite da vas prati, pritisnete Start. Treba znati i da WorkTime Personal prati samo Facebook, Twitter i neke manje platforme. Jedina mana je što se brojač ne može resetirati pa brojka konstantno raste.

2. Izvješća

Ona služe kako biste imali uvid u to što i koliko radite. Prati se sve unazad sedam dana i to poprilično detaljno. S njima se lakše orijentirati i poboljšati način na koji radite, uvidjeti gdje griješite i slično...

3. Mogućnosti

Do njih dolazite klikom u gornjem desnom kutu aplikacije i u njima je moguće postaviti da se WorkTime Personal pokreće kad i računalo, da vas obavijesti što raditi kad je računalo u mirovanju i da pomogne u upravljanju bazama podataka. Ukoliko želite još mogućnosti, morate preuzeti verziju koja se plaća. Ona košta od 35,39 američkih dolara pa na više.

Još iz kategorije

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

Dugo čekanje u redu riješeno mobilnom aplikacijom

18.07.2019. komentiraj

Addiko banka uvela je mobilnu aplikaciju QLine putem koje klijenti mogu dobiti svoj redni broj bez potrebe za čekanjem u redu, a u poslovnici borave samo onoliko koliko trebaju kako bi obavili posao. S QLine aplikacijom Addiko banka klijentima na jednostavan način omogućuje brže i praktičnije obavljanje poslova u poslovnici banke, bez nepotrebnog gubitka vremena čekajući u redu.

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

Veritasova nova platforma za upravljanje podacima u tvrtkama

17.07.2019. komentiraj

Veritas Technologies objavila je svoju platformu Enterprise Data Services Platform, objedinjen skup tehnologija koje su stvorene kako bi kompleksnost složenih poslovnih IT sustava učinile apstraktnom. Ova platforma, koju pokreće Veritasov NetBackup 8.2, omogućava korisnicima da na jednostavan način postignu ono što im je najvažnije: visoku dostupnost aplikacija, podatke koji su uvijek zaštićeni i koje je moguće obnoviti, te uvid u podatke koji omogućava operativnu učinkovitost i usklađenost s regulativnim okvirom.

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

Najuspješnije svjetske kompanije sve češće surađuju s hrvatskim it tvrtkama

15.07.2019. komentiraj

Q je trenutno najbrže rastuća softverska agencija u Europi, a u svom portfoliju sadrži najprestižnije svjetske brandove, kao što su The Times, BBC, Facebook, Nestle, Vaillant, Volkswagen, Hilti i mnogi drugi, vole se pohvaliti u kompaniji pod imenom Q.