Video i kolaboracijska rješenja pristupačna svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu tvrtke!

Video i kolaboracijska rješenja pristupačna svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu tvrtke!

Transformacija načina poslovanja koja je nastupila pojavom koronavirusa, okrenula je poslovni svijet naglavačke. Odjednom je postalo nužno (sad već i normalno) raditi s udaljenih lokacija. Sastanci, dogovori, suradnje, sva komunikacija odvija se isključivo online. Kako bi tvrtke u novonastaloj situaciji nastavile s poslovanjem – nužno je zaposlencima omogućiti kvalitetna kolaboracijska rješenja.

Iako se u ovom trenutku stvari lagano vraćaju na staro, odnosno zaposlenici u urede, budućnost poslovanja je neizvjesna. Fleksibilnost i povezanost igrat će ključne uloge u njenom definiranju.

Rješenja za brzu, kvalitetnu i sigurnu komunikaciju s klijentima i kolegama u ovim su trenutcima neophodna svakom poduzetniku, bez obzira na veličinu tvrtke. Avaya nudi niz vrhunskih rješenja po vrlo pristupačnim cijenama, jednostavna su za korištenje i lako se integriraju s već postojećim alatima koje imate! Rješenja su namijenjena manjim, srednjim i velikim tvrtkama koje imaju potrebu za kvalitetnijim i efikasnijim korištenjem platforme za kolaboraciju kako bi povećali dostupnost i efikasnost zaposlenika, optimizirali troškove IT-a i unaprijedili cjelokupno poslovanje!

Jedinstvena digitalna platforma, Avaya Spaces bazirana je na cloud tehnologiji za poslovnu komunikaciju i online videokonferencijske sastanke kapaciteta do 500 sudionika, omogućava razmjenu poruka putem chat-a, video pozive te dijeljenje i pohranu datoteka. Dostupna je putem preglednika ili mobilne aplikacije, a prvih 60 dana možete je testirati i koristiti potpuno besplatno. Ako vaš ured nije opremljen kvalitetnom konferencijskom opremom, sad je pravi trenutak da nabavite Avaya CU-360 - all-in-one rješenje sa integriranom kamerom i mikrofonom koje pruža krajnju jednostavnost postavljanja i uporabe. Baziran na Android sustavu, uređaj se lako integrira s drugim kolaboracijskim alatima koje koristite (Cisco Webex, Skype for Business, Zoom, MS Teams, Avaya Spaces i drugi).

Avaya nudi cijeli niz proizvoda koji će olakšati sve brojnije video sastanke i razgovore. Cijelokupnu ponudu cjenovno vrlo pristupačnih proizvoda pogledajte na linku.

Sad je pravo vrijeme da poboljšate i unaprijedite vaše radno okruženje uz Avaya video i kolaboracijska rješenja. Javite se na prodaja@storm-informatika.hr za demo prikaz rješenja.

Još iz kategorije

Infocumulus se okreće multicloud rješenjima

Infocumulus se okreće multicloud rješenjima

26.11.2020. komentiraj

Domaća IT tvrtka Infocumulus, koju je Span akvizirao u cijelosti 2017. godine, sada se okreće novom segmentu poslovanja rješenjima u oblaku, odnosno kako ističe za ICTbusiness.info direktorica tvrtke Mihaela Trbojević. Prema njezinim riječima dugo se bave cloud rješenjima, ali sada je cilj pojačati širenje na savjetovanja korisnika i izradu njihovih tehnoloških i poslovnih  IT strategija na multicloud okruženje.

Nova nagrada za Infobip

Nova nagrada za Infobip

26.11.2020. komentiraj

Infobip se može pohvaliti novim dostignućem, nagradom Proddy za najbolju platformu za angažiranje kupaca. Odlučila je tako Product School zajednica. Inače, riječ je o platformi Moments, kojoj je glavna snaga SaaS ponuda. 'Uistinu smo počašćeni što smo prepoznati po jednoj od svojih prvih SaaS ponuda', poručili su iz Infobipa.

Orijentacija na vlastite NB-IoT proizvode

Orijentacija na vlastite NB-IoT proizvode

26.11.2020. komentiraj

Holosys u svojoj ponudi ima cjelovita AMR (Automatic Meter Reading) rješenja na već provjerenim tehnologijama, a može se reći da je Mbus, kao i bežična verzija istog, i dalje najraširenija tehnologija na domaćem i europskom tržištu, ističe za ICTbusiness.info direktor Holosysa Tomislav Lekić.