Video i kolaboracijska rješenja pristupačna svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu tvrtke!

Video i kolaboracijska rješenja pristupačna svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu tvrtke!

Transformacija načina poslovanja koja je nastupila pojavom koronavirusa, okrenula je poslovni svijet naglavačke. Odjednom je postalo nužno (sad već i normalno) raditi s udaljenih lokacija. Sastanci, dogovori, suradnje, sva komunikacija odvija se isključivo online. Kako bi tvrtke u novonastaloj situaciji nastavile s poslovanjem – nužno je zaposlencima omogućiti kvalitetna kolaboracijska rješenja.

Iako se u ovom trenutku stvari lagano vraćaju na staro, odnosno zaposlenici u urede, budućnost poslovanja je neizvjesna. Fleksibilnost i povezanost igrat će ključne uloge u njenom definiranju.

Rješenja za brzu, kvalitetnu i sigurnu komunikaciju s klijentima i kolegama u ovim su trenutcima neophodna svakom poduzetniku, bez obzira na veličinu tvrtke. Avaya nudi niz vrhunskih rješenja po vrlo pristupačnim cijenama, jednostavna su za korištenje i lako se integriraju s već postojećim alatima koje imate! Rješenja su namijenjena manjim, srednjim i velikim tvrtkama koje imaju potrebu za kvalitetnijim i efikasnijim korištenjem platforme za kolaboraciju kako bi povećali dostupnost i efikasnost zaposlenika, optimizirali troškove IT-a i unaprijedili cjelokupno poslovanje!

Jedinstvena digitalna platforma, Avaya Spaces bazirana je na cloud tehnologiji za poslovnu komunikaciju i online videokonferencijske sastanke kapaciteta do 500 sudionika, omogućava razmjenu poruka putem chat-a, video pozive te dijeljenje i pohranu datoteka. Dostupna je putem preglednika ili mobilne aplikacije, a prvih 60 dana možete je testirati i koristiti potpuno besplatno. Ako vaš ured nije opremljen kvalitetnom konferencijskom opremom, sad je pravi trenutak da nabavite Avaya CU-360 - all-in-one rješenje sa integriranom kamerom i mikrofonom koje pruža krajnju jednostavnost postavljanja i uporabe. Baziran na Android sustavu, uređaj se lako integrira s drugim kolaboracijskim alatima koje koristite (Cisco Webex, Skype for Business, Zoom, MS Teams, Avaya Spaces i drugi).

Avaya nudi cijeli niz proizvoda koji će olakšati sve brojnije video sastanke i razgovore. Cijelokupnu ponudu cjenovno vrlo pristupačnih proizvoda pogledajte na linku.

Sad je pravo vrijeme da poboljšate i unaprijedite vaše radno okruženje uz Avaya video i kolaboracijska rješenja. Javite se na prodaja@storm-informatika.hr za demo prikaz rješenja.

Još iz kategorije

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

Atos implementira ključnu IoT platformu za Hrvatski Telekom

02.07.2020. komentiraj

Atos potpisao je ugovor s Hrvatskim Telekomom, vodećim telekomom u Hrvatskoj, za implementaciju centralne IoT platforme. Lokalni tim Atosovih stručnjaka odradit će instalaciju, integraciju, konfiguraciju i puštanje nove platforme u produkcijski rad, a bit će zaduženi i za njezino održavanje. Platformu je razvila njemačka tvrtka Software AG. Implementacija projekta je započela u svibnju, a početak komercijalne upotrebe platforme očekuje se u listopadu ove godine.

Microsoft Defender ATP od sada brani sve Linuxe

Microsoft Defender ATP od sada brani sve Linuxe

30.06.2020. komentiraj

Microsoft je još u studenome 2017. sklopio partnerstva s velikanima na području zaštite na internetu kako bi integrirao njihov način prepoznavanja prijetnji, ali i samu postojeću bazu koju imaju, unutar svog Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), a novitet je da napokon postoji verzija za Ubuntu i sve Linuxove distrose.

Digitalna komora dizajnirana kao spoj nekoliko platformi i rješenja po mjeri

Digitalna komora dizajnirana kao spoj nekoliko platformi i rješenja po mjeri

30.06.2020. komentiraj

S više od 28 godina iskustva i globalnim poslovanjem, IN2 grupa jedan je od regionalnih lidera u razvoju softvera za čitav niz poslovnih grana. Osim razvoja rješenja za postojeća i nova poslovna područja te digitalnih rješenja, IN2 pruža usluge IT konzaltinga, implementacije vlastitih i standardnih rješenja te sistemske podrške primijenjenim rješenjima. IN2 grupa dio je Constellation Software Inc koji surađuje s preko 125.000 klijenata u više od 100 zemalja. Njihov projekt za Hrvatsku gospodarsku komoru nazvan Digitalna komora bio je povod za razgovor s Davorom Vinčićem direktorom projekta iz Sektora za gospodarstvo IN2. Ukupna vrijednost projekta je 28.7 milijuna kuna od čega 85 posto, odnosno 24.4 milijuna sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostalih 15 posto HGK kao korisnik projekta. Digitalna komora trenutno ima preko 25.000 registriranih korisnika.