Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

Vertiv  predstavio je Vertiv Liebert EXM2, monolitni trofazni neprekidni sustav napajanja (UPS) koji pruža dvostruku konverziju efikasnosti do 97%, s dodatnim povećanjem do 98.8% u dinamičkom online načinu rada. Koristeći kapacitet snage između 100 do 250 kVA uz kompaktnost i fleksibilnost prostora koji zauzima, ovaj sustav dizajniran je za korištenje u širokom rasponu digitalnih aplikacija, uključujući sustave željeznica i metroa, zdravstva, lake industrije, za komercijalnu upotrebu te podatkovne centre srednje veličine. Sustav je trenutno dostupan u Europi, Bliskom Istoku te Africi (EMEA), kao i u odabranim zemljama pacifičkog dijela Azije te Indije.

Liebert EXM2 donosi tehnološki napredna rješenja koja poboljšavaju efikasnost i pouzdanost, među kojima se ističe inteligentno paralelno spajanje i tri različita načina rada bazirana na umjetnoj inteligenciji koji smanjuju troškove i svode potrošnju energije na minimum. Već poznati dinamički online način rada Vertiva donosi razinu efikasnosti do 98.8%, istovremeno osiguravajući brze performanse prijenosa te funkcionalnost. Štoviše, interni modularni dizajn otporan na kvarove omogućuje sigurnu, jednostavnu i brzu instalaciju i održavanje, smanjujući vrijeme za popravak (MTTR – mean time to repair) i maksimizirajući dostupnost.

Najnovije inovacije tvrtke Vertiv donose vodeću razinu efikasnosti i uštede energije u industriji, značajno smanjujući ukupni trošak vlasništva (TCO – total cost of ownership) za brz povratak uloženih sredstava (ROI – return on investment). Liebert EXM2 je kompatibilan s litiij-ionskim baterijama (LIB) te je tolerantan na visoke temperature do 50°C, što minimalizira potrebe za hlađenjem te sveukupnu potrošnju energije.

Liebert EXM2 nudi napredne mogućnosti praćenja, upravljanja i dijagnostike putem 9-inčnog zaslona osjetljivog na dodir, s fleksibilnim i višestrukim sigurnosnim opcijama. Nadalje, inteligentne kontrole i komunikacijske tehnologije su kompatibilne s Vertiv LIFE servisima, Liebert Nform, SiteScan te Trellis platformom nadglednog softvera infrastrukture,

kao i sustava za upravljanje baterijom od drugih proizvođača (BMS – battery management system) te upravljanja infrastrukture podatkovnih centara (DCIM – data center infrastructure management). Liebert EXM2 služi kao zamjena za trenutno vodeće Liebert EXM and Liebert NXC modele koje je struka prepoznala kao UPS sustave visokog učinka, podržavajući tisuće web stranica te oko 1.7 GW kritičnih opterećenja širom svijeta. Ova najnovija inovacija proizvoda služi kao rješenje za sve jaču potrebu visoko-pouzdanih te efikasnih UPS sustava za aplikacije srednje veličine koje omogućavaju nisku latenciju povezanosti između cloud i edge stranica.

„Liebert EXM2 svoj razvoj temelji na tehnološkim rješenjima za UPS sustave koji su najbolji u industriji, čineći korak dalje u povećanju razine uštede energije te pružanju najnovijih tehnologija za naše kupce. Naše povećano ulaganje u istraživanje i razvoj omogućava našim inženjerskim timovima da kontinuirano stvaraju nove inovacije unutar našeg portfelja za omogućavanje najsuvremenijih rješenja“, izjavio je Kyle Keeper, potpredsjednik globalnih AC power tehnologija za Vertiv.

„Sa svojom naprednom digitalnom tehnologijom te optimiziranim dizajnom protiv kvarova, Liebert EXM2 kombinira pouzdanost, efikasnost, fleksibilnost te inteligenciju za optimalne performanse za podršku nizu kritičkih opterećenja dok istovremeno štedi prostor i troškove rada. Ovaj sustav se može instalirati u različitim konfiguracijama – u redovima, dijelu prostora ili čak na zidu ili u kutu – pružajući kupcima priliku da odaberu najbolje rješenje u širokom rasponu dostupnih konfiguracija i opcija“, rekao je Andrea Ferro, direktor AC Power tehnologija za Vertiv u Europi, Bliskom istoku i Africi.

Još iz kategorije

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

24.06.2021.

Zagrebačka tvrtka Neoinfo razvila je Mobile Payments Gateway, sustav za autoriziranje transakcija i naplatu različitim aplikacijama za mobilna plaćanja. U sklopu tog projekta započeli su i s pilot projektom PortalPay namijenjenom jednostavnom i brzom čitateljskom plaćanju na portalima, blogovima i sličnim online mjestima.

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

24.06.2021.

Dinamika promjena u digitalnoj industriji je daleko brža nego u tradicionalnima i to nam donosi prilagodljivost i otpornost, ističe za ICTbusiness.info Ratko Mutavdžić tehnički direktor Microsofta za CEE regiju, koji predaje i na Algebrinom Mini MBA Digital, koji govori o umjetnoj inteligenciji, cloudu i što nas čeka u budućnosti.

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

23.06.2021.

Domaća IT i konzultantska scena bogatija je za novog člana tvrtka LeverUP Consulting, s uredima u Zagrebu i Talinu o čemu smo razgovarali s direktoricom Dariom Kulikovom koja ističe kako su specijalizirani za implementaciju, nadogradnju i održavanje CRM sustava te da su certificirani partner američke tvrtke Salesforce.