TOP 5 helpdesk aplikacija

TOP 5 helpdesk aplikacija

Poslovanje bez kupaca je kao automobil bez motora - nigdje ne ide. Stoga je usluga koju kroz poslovanje nudimo ključna da bismo zadržali postojeće klijente i pridobili nove, a u današnje vrijeme u tome nam pomažu i specijalizirane aplikacije.

Da biste znači što bolje izabrati najbolju za vas, donosimo vam pet aplikacija specijaliziranih za službe za korisnike. Ukratko, njihov cilj je omogućiti lakše i brže odgovaranje na upite korisnika, na rješavanje problema i općenito komunikaciju s korisnicima. Nema tu samo e-mail poruka ili poziva, upit se šalje direktno aplikacijom i ubrzava cijeli proces, posebno jer su agenti u velikoj većini slučajeva dio paketa, "dolaze" s aplikacijom.

1. Zendesk Support

Najbolje ocijenjen, najviše preporuka i najviše pozitivnih komentara. Ima li bolje reklame? Zendesk se lako koristi čak i za početnike, a ima i mnogo customize opcija pa će svi moći napraviti ugođaj po svojoj mjeri. Ujedno, podržava sve svjetske jezike i koristan je za poslovanje svakog tipa i veličine. Trenutno ga koristi 40 tisuća poslodavaca, a neki od najvećih su Vodafone, Shopify i Groupon. Besplatan je prvih 30 dana, a nakon toga se plaća od jednog do 195 američkih dolara mjesečno, ovisno o paketu koji uzmete.

2. Freshdesk

Sličan kao Zendesk, a prednost mu je u tome što omogućava više razgovora odjednom i ima odličan customize kojim se može lako načiniti originalni logo ili temu pa čak i kod (CSS i JavaScript). Fresdesk je odlično rješenje ako ste u poslu vezanom uz developere. Nakon 30 dana košta od 15 do 70 dolara mjesečno, s tim da se svaki dodatni agent naplaćuje dodatnih 15 dolara. Uz to, kreće se s jednim agentom.

3. Zoho Desk

Riječ je o softveru baziranom u cloudu, što znači da stručnjaci za cloud nude podršku korisnicima. Prednost je i što ima prioritete po kojima funkcionira, odnosno, kako korisnik namjesti. Pa tako može na prvom mjestu po važnosti biti nedovršeni "ticket", a potom sve ostalo. Uz sve, Zoho se može koristiti putem aplikacija za iOS i Android. Mana je što nema direktne telefonske podrške. Što se plaćanja tiče, 15 dana je besplatna proba, a nakon toga 12 dolara mjesečno po agentu.

4. Kayako

Fokusiran je na jednostavnost, kao prednosti ima podršku uživo putem chata, kao i podršku za više brandova. Koriste ga Airbnb, Toshiba, Peugeot i The Guardian. Velika mana je što nema besplatnog testiranja softvera tako da odmah treba krenuti s plaćanje. Riječ je o 15 dolara po agentu mjesečno, ali naplaćuje se godišnje, što je još jedan problem.

5. Jira Service Desk

Integriran je sa 600 drugih platformi, koriste ga velikani kao Twitter, Sotheby's i Spotify. Problem je kratak period testiranja Jire, samo sedam dana. Ali, zato je jeftin nakon toga, deset dolara mjesečno po agentu. Definitivno se isplati, ako ništa, zbog integracije i možda najbolje izvedenog sučelja.

Još iz kategorije

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

Digitalizacija i robotizacija povećavaju vrijednost proizvoda

22.03.2019. komentiraj

Broj tvrtki, zaposlenih, ukupni prihodi i izvoz ICT sektora u Hrvatskoj raste, ali izazov je pronaći adekvatan broj IT stručnjaka. Navedena situacija može se primijeniti i na KING ICT, tvrtku koja je u 2018. potvrdila status jednog od vodećih sistem integratora u regiji s ostvarenih gotovo milijardu kuna prihoda i 500 zaposlenih djelatnika. Poruka je to Plamenka Barišića, predsjednika Uprave KING ICT-a na otvaranju konferencije Dan otvorenih integracija u Zagrebu.

VIDEO: Microblink nastavlja s razvojem sustava prepoznavanja osobnih iskaznica i kreditnih kartica

VIDEO: Microblink nastavlja s razvojem sustava prepoznavanja osobnih iskaznica i kreditnih kartica

21.03.2019. komentiraj

Sajam u Barceloni još je jednom pokazao kako se s razvojem ne smije stati, a to je za ICTbusiness.info i ICTbusiness TV potvrdila i Nina Šuljak direktorica marketinga Microblinka. Ona ističe kako je BlinkID  softver za skeniranje osobnih dokumenata koji omogućuje brzu i preciznu ekstrakciju podataka s dokumenata u preko 150 zemalja na svijetu.

WinDays19 konferencija u Šibeniku s više od 130 predavanja

WinDays19 konferencija u Šibeniku s više od 130 predavanja

20.03.2019. komentiraj

WinDays konferencija koja će se održati od 2. do 5. travnja u Amadria Parku u Šibeniku, u svom 19. izdanju donijet će više od 130 predavanja i panel rasprava. Prvi konferencijski dan rezerviran je za WinDays19 Business, drugi s jednim smjerom Digital 4 Innovation za sve sudionike, a posljednja dva za WinDays19 Technology.