TBS grupa na domaće tržište donosi međunarodnu ekspertizu iz zahtjevnih područja digitalizacije poslovnih procesa i računalne sigurnosti

TBS grupa na domaće tržište donosi međunarodnu ekspertizu iz zahtjevnih područja digitalizacije poslovnih procesa i računalne sigurnosti
Goran Matošević / Tomich Productions

Telelink Business Services grupa prisutna je na IT tržištu više od 20 godina te je ostvarila snažnu tržišnu poziciju u stvaranju modernog IT-a i komunikacijskih rješenja u cijeloj regiji, a od posljednjeg kvartala prošle godine direktno prisutna je s uredom i u Hrvatskoj, ističe Tomislav Kosanović direktor za Hrvatsku.

TBS je postao pokretač inovacija koji ljudima i organizacijama omogućuje usvajanje novih tehnologija dok se fokusiraju na svoju osnovnu djelatnost, pojašnjava dalje Kosanović i pojašnjava kako stručnjaci u TBS grupi daju doprinose svojim korisnicima u razumijevanju potreba svojih kupaca i koriste vlastiti regionalni talent kako bi im pomogli u digitalnoj transformaciji uz najbolja IT rješenja renomiranih svjetskih ponuđača. Nadalje, grupa je izlistana na burzi i bilježi kontinuiran rast i stvaranje vrijednosti svojim dioničarima, tvrdi Kosanović i dodaje kako je TBS grupa dugogodišnji regionalni partner najvećim svjetskim brendovima s najvišim partnerskim statusima kao što su Cisco , IBM, VMware, Dell/EMC, Microsoft, ServiceNow i brojnim drugima.

Komplicirani poslovni problemi zahtijevaju vrlo pametna rješenja, ali do njih nije lako doći, tvrdi Kosanović i dodaje da su zato u TBS-u na pomoć korisnicima  da to pojednostave i našim klijentima donesemo veću vrijednost i to kroz lako razumljivo i jednostavno za korištenje.

„Činimo to pružanjem opsežnog portfelja usluga i prilagođavanjem opsega i dubine različitih usluga u životnom ciklusu projekta na temelju veličine i potreba klijenta. Svoje projekte ne smatramo jednim činom, već zamršenim procesom u kojem uvijek činimo dodatne korake kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca i isporuku koja ispunjava sva očekivanja klijenata“, pojašnjava Kosanović.

Inspirirani potrebama i izazovima modernog poslovanja, osmislili su holistički pristup za omogućavanje digitalne transformacije i rješavanje složenih problema s IT-om. Na temelju iskustva, zacrtali su sedam tehnoloških stupova koji predstavljaju holistički pogled na IT okruženje.

“Posebne kompetencije, iskustva i partnerstva kojima se ističemo na tržištu su vezana uz područja računalne sigurnosti i digitalizacije poslovnih procesa. U području računalne sigurnosti nudimo kompletnu uslugu počevši od analize sigurnosnih rizika, izrade sigurnosnih politika i preporuka, zatim uklanjanja sigurnosnih rizika te 24/7 nadzora korisničke IT infrastrukture (SOC). TBS sigurnosna rješenja se baziraju na provjerenim i prema Gartneru najboljim svjetskim rješenjima od partnera kao što su VMware , IBM,  CyberArc, Microsoft, Symantec, PaloAlto, Thales i brojnih drugih. Drugo veliko područje je digitalizacija poslovnih procesa koja uključuje analizu poslovnih procesa, ciljeve poslovanja, optimizacija i automatizacija procesa kroz tehnološka rješenja ServiceNow, IBMa i brojnih drugih. Kroz navedenu digitalizaciju poslovnih procesa pomažemo korisnicima da optimiziraju poslovanje i povećaju svoju profitabilnost. Uz sve gore navedeno TBS grupa pruža i usluge projektiranja, optimizacije, implementacije i održavanja svih infrastrukturnih IT servisa“, zaključuje Kosanović.

 

Telelink u brojkama:

20+ godina iskustva u IT industriji

300+ visoko stručnih profesionalaca

8 ureda u različitim državama

1200+ profesionalnih certifikata i akreditacija

12,5 milijuna dionica izlistanih na BSE

Više od 60 internacionalnih partnera

Više od 300 srednjih i velikih korisnika

 

 

Sedam glavnih tehnoloških grupa:

Povezanost

Informacijska sigurnost

Digitalizacija poslovnih procesa

Moderno radno mjesto

Hibridna rješenja u „Cloudu“

Rješenja za pružatelje usluga

Aplikativni servisi

IoT rješenja za pametne gradove