VRIJEME PROMJENA

Spendgo surađuje s Infobipom za ugradnju višekanalne platforme

Spendgo omogućuje maloprodajnim i restoranskim tvrtkama diljem Sjeverne Amerike da automatiziraju i upravljaju programima vjernosti, a nadzire više od 100 programa vjernosti s 25 milijuna članova.

Spendgo surađuje s Infobipom za ugradnju višekanalne platforme
Dražen Tomić / Tomich Productions

Infobip se udružio sa Spendgo, platformom za vjernost i identitet, kako bi ugradio višekanalne komunikacije u svoje programe vjernosti. Korištenjem navedene platforme Spendgo očekuje povećanje angažmana klijenata i povrata ulaganja (ROI).

Putem ovog partnerstva, Infobipove višekanalne komunikacijske mogućnosti u stvarnom vremenu omogućile su Spendgou povećanje stope sudjelovanja i otkupa od 92% iz njihovih programa vjernosti te pristup 100% preciznom modelu atribucije za kampanje i uvide za optimizaciju izvedbe. Osim toga, besprijekorna integracija između platformi Infobip i Spendgo dovela je do 40% smanjenja vremena i truda potrebnog za pokretanje kampanja vjernosti.

Spendgo omogućuje maloprodajnim i restoranskim tvrtkama diljem Sjeverne Amerike da automatiziraju i upravljaju programima vjernosti. Nadzire više od 100 programa vjernosti s 25 milijuna članova. Spendgo radi s poduzećima kako bi identificirao potrebu za interakcijom i komunikacijom s klijentima putem medija po njihovom izboru i ponudio zatvorenu petlju lojalnosti.

Kako bi premjestio klijente s tradicionalnih sustava temeljenih na kuponima na sofisticiranije digitalne opcije prilagođene pojedincima, Spendgo se udružio s Infobipom kako bi ponudio zatvorene programe vjernosti, omogućene mogućnostima višekanalne komunikacije. To osigurava da kampanje lojalnosti angažiraju potrošače na njihovom željenom kanalu, povezuju svaku interakciju u jednom, integriranom, višekanalnom putovanju korisnika i da potrošači troše s tvrtkom koja je ponudila lojalnost.

Klijenti tvrtke Spendgo sada mogu ponuditi personalizirane poruke vjernosti u skladu s individualnim profilima svojih kupaca putem SMS-a, e-pošte, push obavijesti i MMS-a, osiguravajući dosljedno i privlačno iskustvo. Platforma vjernosti integrirala je Infobipovu platformu kako bi svojim klijentima omogućila stvaranje jednostavnih kampanja uz Infobipovu platformu za angažman kupaca Moments kako bi klijenti mogli izraditi sofisticirane i visoko personalizirane ponude na temelju uvida u stvarnom vremenu. Štoviše, Infobipova platforma za podatke o klijentima, People, omogućila je Spendgou stvaranje jedinstvenog korisničkog iskustva i bogatijih profila.

“Za nas se to svelo na višekanalnu funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nismo se htjeli integrirati s različitim dobavljačima kako bismo dobili potrebne kanale. Umjesto toga, istražili smo ekosustav i otkrili da je Infobip zadovoljio naše potrebe za višestrukim kanalima i potrebe naših klijenata za svjetskom podrškom za globalne zahtjeve”, rekao je Ivan Matković, osnivač i izvršni direktor tvrtke Spendgo.

„Potrošači koriste više komunikacijskih kanala nego ikada prije i žele ih koristiti naizmjenično. Iako je to prikladno za potrošače, predstavlja veliki izazov za tvrtke koje moraju izgraditi višekanalna putovanja i ponuditi prave kanale u pravo vrijeme za isporuku vrijednosti. Naše partnerstvo sa Spendgom dalo je impresivne rezultate, potaknuvši značajan angažman kupaca i lojalnost Spendgovih trgovaca i restorana. Pomogli smo tvrtki da prevlada komunikacijske izazove i otključa nove prilike za rast i inovacije u angažmanu kupaca i programima vjernosti”, istaknuo je Veselin Vuković, potpredsjednik Strateških partnerstava u Infobipu.