Softverski inženjer otkriva kako se pametno gradi karijera i posao budućnosti u Croatia osiguranju

Softverski inženjer otkriva kako se pametno gradi karijera i posao budućnosti u Croatia osiguranju

Diploma, praksa, posao, zajednička je vizija gotovo svim studentima, a više od toga pošlo je za rukom Toniju Luketiću, mladom ITjevcu iz Osijeka. Njega je nakon diplome put odveo korak dalje, u svijet gdje se radi, ali i gradi karijera, tamo gdje se gradi posao budućnosti temeljen na novim tehnologijama i do sada neviđenim idejama. Doveo ga je u Croatia osiguranje, gdje kao softverski inženjer ima svu slobodu razvijati svoju kreativnost na novim projektima i ponuditi odgovore na pitanja koja neki u industriji osiguranja još nisu ni postavili.

Croatia osiguranju se pridružio kao pripravnik jedinstvenog programa pripravništva i zapošljavanja mladih Budućnost u Adrisu, a svojim entuzijastičnim pristupom poslu te uspješnim rješavanjem radnih zadataka brzo je napredovao do pozicije softverskog inženjera. Zašto je dobro biti u Croatiji, Toni je otkrio brzo nakon svog dolaska u Jagićevu, gdje su ga dočekali sjajni kolege, poticajan i agilan tim te brojne edukacije i prilike za napredovanje u okruženju koje gura i vodi samo naprijed.

Uspješna karijera suprotno mišljenjima ne znači nužno duge radne dane, neprospavane noći i radne vikende. Sasvim suprotno, u Croatiji uspješna koordinacija krosfuncionalnih timova, koji rade unutar SCRUM procesnog frameworka jamči ostvarenje dogovorenih planova u zajednički postavljenim rokovima. Nema iznenađenja, a plaća i dodatne stimulacije su sjajni.

Kako je raditi u IT sektoru kompanije, koja s razlogom nosi titulu tržišnog i digitalnog lidera, Toni pobliže objašnjava u videu.

Uz kontinuiranu podršku STEM zajednici, ulaganjem u transformaciju i digitalizaciju poslovanja, ali i obrazovanjem budućih stručnjaka kroz InsurTech studij, koji su pokrenuli u suradnji s FER-om, u Croatia osiguranju svakoga dana traže nova rješenja i postavljaju trendove u industriji osiguranja. Posljednji u nizu takvih projekata je LAQO, prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje. A to je tek početak.

Kako bi svoj put razvoja nastavili jednako uspješno kao tržišni i digitalni lider traže pojačanje u Sektoru za informacijske tehnologije. Croatia osiguranje trenutno zapošljava stručnjake na pozicijama sistem, software i DevOps inženjera te poslovne analitičare.

Pridružite se iskusnom timu IT stručnjaka u Croatia osiguranju i prihvatite izazov dinamičnog posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, s 135 godina tradicije. Posjetite pametnekrijere.hr i razvijajte karijeru pametno, tamo gdje se trud isplati.

Još iz kategorije

Rimac predstavio dizajn svog novog tehnološki naprednog kampusa

Rimac predstavio dizajn svog novog tehnološki naprednog kampusa

12.04.2021.

Hrvatski proizvođač električnih hiperautomobila i pogonskih sustava za električna vozila Rimac Automobili predstavio je projekt novog tehnološki naprednog sjedišta, koje uključuje testnu stazu, smještajne kapacitete i muzej. Sve to svega nekoliko kilometara od sjedišta Rimac Automobila, na zemljištu od 200.000 metara kvadratnih, na kojem bi kompleks trebao zauzimati oko 100.000 metara kvadratnih. Dovršetak radova i otvorenje planiraju se za 2023.

Boscheva zarada od prodaje rješenja za Industriju 4.0 dosegnula četiri milijarde eura

Boscheva zarada od prodaje rješenja za Industriju 4.0 dosegnula četiri milijarde eura

12.04.2021.

Od 2011. godine Bosch je generirao više od četiri milijarde eura od prodaje softvera Industrije 4.0, od čega je više od 700 milijuna eura ostvareno samo u 2020. Danas u Boschevim postrojenjima diljem svijeta preko 120 000 strojeva i 250 000 uređaja sadrži značajku povezivosti.

Infobip preuzeo vodeću regionalnu tehnološku konferenciju Shift

Infobip preuzeo vodeću regionalnu tehnološku konferenciju Shift

10.04.2021.

Infobip je objavio akviziciju konferencije Shift te najavio strateški pomak u svom poslovanju stavljajući u fokus developere. Osnivač i CEO ove tehnološke konferencije Ivan Burazin ujedno je imenovan članom Uprave za developersko iskustvo (Chief Developer Experience Officer) u Infobipu.