Pravne napomene

Pravne napomene
DepositPhotos

Svako korištenje web stranice www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Podaci objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se kopirati, a moguće je dobiti posebno dopuštenje uz poštivanje svih autorskih prava, drugih prava intelektualnog vlasništva i svih primjenjivih ograničenja. U svim ostalim situacijama podaci se ne smiju dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pisanog pristanka izdavača portala.

Izdavač portala će uložiti razuman napor kako bi se na web stranicama www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr našli točni i aktualni podaci. Svi korisnici koji pristupaju na www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Izdavač www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr neće biti odgovorno ni za kakve izravne, neizravne ili bilo koje druge štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr..

www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr web stranice sadrže informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Izdavač nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Izdavač www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Izdavač www.ictbusiness.info, www.ictbusiness.biz, www.gameperspectives.hr zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorno ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Zabranjeno je slanje ili prijenos na web stranicu zlonamjernog i štetnog softvera, kao i napadi preopterećivanjem web stranice (tzv. Denial-of-Service napadi).