Sljedećeg se tjedna održava novi meet-up iz serije iPosao iPivo

Sljedećeg se tjedna održava novi meet-up iz serije iPosao iPivo

Foto: Fotolia

U utorak, 11. lipnja, u prostorijama HUB385, održat će se treći u nizu besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo. Na temu “Kako početi globalno prodavati software u jedno poslijepodne?” govorit će suosnivač tvrtke TestDome Mario Živić.

Za mnoge lokalne tvrtke globalna prodaja softwarea izgleda kao nepremostiv izazov. No, iako različite zemlje imaju različite zakone, poreze, valute, jezike i druge specifičnosti, ideja da je za prodaju softwarea potrebno imati ured i zaposlenike u svakoj zemlji je mit. Imate li korisno softversko rješenje na engleskom jeziku, možete ga početi globalno prodavati u jedno poslijepodne.

Korištenjem payment collectora (FastSpring, BlueSnap ili Avantgate) te online bankovnog računa (TransferWise), većinu legalnih, poreznih i tečajnih zavrzlama možete jednostavno outsourceati specijaliziranim davateljima usluga. Živić će objasniti kako te stvari rade hrvatske tvrtke TestDome i GemBox koje zajedno imaju preko deset tisuća kupaca u raznim dijelovima svijeta.

Ovaj meet-up treći je po redu u seriji iPosao iPivo. Više informacija o događaju zainteresirani mogu pronaći na adresi https://www.meetup.com/en-AU/iPosao-iPivo/events/261612138/. Nakon meet-upa slijedi jednosatno druženje uz pizzu i pivo na kojem će nazočni moći izravno pitati predavača i njegove kolege o predstavljenoj temi.

Još iz kategorije

Kupci na prvom mjestu

Kupci na prvom mjestu

16.06.2019. komentiraj

U studenom ove godine održat će se 10. konferencija SUPERPRODAVAČ te se dodijeliti nagrade najboljima, B2B Superprodavač godine, o čemu smo razgovarali sa Sandrom Mihelčić koja je i pokrenula ovu nagradu i konferenciju.

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

Kako odgajati djecu u digitalnom dobu?

12.06.2019. komentiraj

Dolaskom ljetnih vrućina bliži se i kratka stanka po pitanju raznih događaja iz ICT svijeta. Nakon godišnjih odmora, u rujnu slijedi novi val zanimljivih konferencija i srodnih događanja, a među njima se ističe Weekend Media Festival. Ovogodišnje izdanje WMF-a održat će od 19. do 22. rujna u Rovinju.

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

5 podmuklih načina na koji vas dizajn ureda čini manje produktivnim

11.06.2019. komentiraj

Nedostatak koncentracije na poslu česta je pojava i pojavljuje se iz vrlo jednostavnih razloga, koji se mogu riješiti bez previše stresa te na taj način zapravo poboljšati produktivnost. Stoga, nastavku ovog teksta donijet ćemo pet najčešćih razloga za dekoncentraciju i kako ih se riješiti.