Novi direktor korporativnih komunikacija HT-a Igor Vukasović

Novi direktor korporativnih komunikacija HT-a Igor Vukasović

Dosadašnji direktor korporativnih komunikacija Addiko banke dolazi u najjači domaći telekom Hrvatski Telekom na mjesto direktora korporativnih komunikacija. Iz HT-a je otišla dosadašnja direktorica korporativnih komunikacija Nina Išek Međugorac. Igor Vukasović od 1. travnja preuzima funkciju direktora Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma u sklopu koje će biti odgovoran za internu i eksternu komunikaciju vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj.

Na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke, gdje je proteklih devet godina vodio korporativne komunikacije. Tijekom svoje karijere obnašao je i dužnost direktora Korporativnih komunikacija Addiko Grupe i vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Igor Vukasović obnašao je dužnost direktora korporativnih komunikacija Addiko banke, a tijekom 2015. i 2016. također je kao Direktor Korporativnih komunikacija Addiko Grupe bio nadležan za komunikacijske aktivnosti banaka u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Austriji, te je vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Profesionalnu karijeru započeo je 2005. u PR agenciji Maksima komunikacije, 2007. prelazi u Millenium promociju. Specijalizirao se za strateško savjetovanje, korporativnu i kriznu komunikaciju, upravljanje brandovima i ugledom te product PR.

Od 2009. godine je stalni vanjski suradnik na Edward Bernaysu na kolegiju „Upravljanje imidžom i kreiranje brandova“ na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a od 2012. povremeni gost predavač na poslijediplomskim  programima. Od 2014. ima status predavača te predaje na više kolegija na Edward Bernays, visokoj školi za komunikacijski menadžment.

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutno pohađa doktorski studij Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Završio je 'Business Learning Excellence for Development Leadership and Management' program na IEDC BLED, te 'Integrated Approach to PR' program London School of Public Relations.

Još iz kategorije

3 vještine vrhunskih lidera

3 vještine vrhunskih lidera

04.06.2020. komentiraj

Istinski i najsposobniji lideri prilagodili su se „novom normalnom“ tijekom pandemije koronavirusa tako što su vjerovali u svoju emocionalnu inteligenciju, ali i onu „običnu“ inteligenciju. Samim time, uspjeli su doprijeti do ljudi, bez obzira što su im fizički bili daleko.

Tko su agilni lideri?

Tko su agilni lideri?

28.05.2020. komentiraj

Pojam “agilni lider” sve je češći u današnje vrijeme kad su poduzetnici sve mlađi u prosjeku i kad se tržište ubrzano mijenja pa su kao nikad potrebne i fizičke te mentalne sposobnosti lidera da bi opstajali i nosili se sa svim izazovima koje donosi moderno i nikad povezanije doba.

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

24.05.2020. komentiraj

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smjer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. Zato će Louise Tingström, savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama te glasnogovornica CEO-a UniCredit Grupe, biti gošća novog izdanja DK Talksa u srijedu, 27. svibnja u 15 sati na Facebook stranici Dana komunikacija.