Novi direktor korporativnih komunikacija HT-a Igor Vukasović

Novi direktor korporativnih komunikacija HT-a Igor Vukasović

Dosadašnji direktor korporativnih komunikacija Addiko banke dolazi u najjači domaći telekom Hrvatski Telekom na mjesto direktora korporativnih komunikacija. Iz HT-a je otišla dosadašnja direktorica korporativnih komunikacija Nina Išek Međugorac. Igor Vukasović od 1. travnja preuzima funkciju direktora Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma u sklopu koje će biti odgovoran za internu i eksternu komunikaciju vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj.

Na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke, gdje je proteklih devet godina vodio korporativne komunikacije. Tijekom svoje karijere obnašao je i dužnost direktora Korporativnih komunikacija Addiko Grupe i vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Igor Vukasović obnašao je dužnost direktora korporativnih komunikacija Addiko banke, a tijekom 2015. i 2016. također je kao Direktor Korporativnih komunikacija Addiko Grupe bio nadležan za komunikacijske aktivnosti banaka u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Austriji, te je vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Profesionalnu karijeru započeo je 2005. u PR agenciji Maksima komunikacije, 2007. prelazi u Millenium promociju. Specijalizirao se za strateško savjetovanje, korporativnu i kriznu komunikaciju, upravljanje brandovima i ugledom te product PR.

Od 2009. godine je stalni vanjski suradnik na Edward Bernaysu na kolegiju „Upravljanje imidžom i kreiranje brandova“ na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a od 2012. povremeni gost predavač na poslijediplomskim  programima. Od 2014. ima status predavača te predaje na više kolegija na Edward Bernays, visokoj školi za komunikacijski menadžment.

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutno pohađa doktorski studij Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Završio je 'Business Learning Excellence for Development Leadership and Management' program na IEDC BLED, te 'Integrated Approach to PR' program London School of Public Relations.

Još iz kategorije

Generacija Z i budućnost rada i zabave

Generacija Z i budućnost rada i zabave

15.09.2020. komentiraj

Vremena se mijenjaju brže nego ikad prije, a s njima i potrebe zaposlenika. Traže bolje uvjete, ali glasnije i odlučnije, a ako ih ne dobiju otići će od poslodavca, što se nekad činilo nezamislivo i kontraproduktivno, no posljednjih je godina iznimno uspješan alat u stvaranju okruženja koje je adekvatno radnom mjestu i atmosferi.

Kako startupi vide budućnost s radom na daljinu

Kako startupi vide budućnost s radom na daljinu

09.09.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa kreirala je novu stvarnost na svim razinama, pa i onima koje se tiču poslovanja. Dok se već na našem portalu naveliko spominjalo kako raditi na daljinu, kojim se alatima služiti i kako ostati mentalno jak za tako nešto, vrijeme je da se spomene i kakvu budućnost imaju startupi u jeku ove krize.

Da bi postali što efektivniji lider, ponovite ove 3 fraze svaki dan

Da bi postali što efektivniji lider, ponovite ove 3 fraze svaki dan

05.09.2020. komentiraj

Rezultati su važni jer najčešće su jedina relevantna mjerna jedinica uspjeha neke organizacije. I upravo zato je ključna stavka, ili bolje rečeno osoba, ona na samom vrhu - lider.