TV EMISIJA

ICTbusiness TV: Kibernetička sigurnost, visoki zahtjevi korisnika i pogled na godinu iza nas

ICTbusiness TV: Kibernetička sigurnost, visoki zahtjevi korisnika i pogled na godinu iza nas

Pred vama je prva ICTbusiness TV emisija u novoj 2024. godini i cijela produkcijska ekipa želi Vam prije svega ispunjenje svih želja koje sami poželite, ali prije svega zdravlja. U novoj TV emisiji donosimo razgovor s Igorom Gržaljom, predsjednikom uprave ASEE Hrvatska koji govori o načinu širenja kompanija, akvizicijama, ali i planovima ta budućnost.

O novom zakonu o kibernetičkoj sigurnosti koji mnogo toga mijenja za tvrtke koje dosad nisu bile obuhvaćene govori Martina Dragičević direktorica regulatornih poslova i EU fondova A1 Hrvatska, dopredsjednica HUP ICT-a. Prema njezinim riječima nove promjene zakona o kibernetičkoj sigurnosti, ali i podzakonski akti koji slijede bit će iznimno važni za želju EU da se postigne visoki stupanj digitalizacije i digitalne transformacije uz maksimalnu razinu sigurnosti.

O zahtjevima korisnika, edukaciji kupaca pa i korisnika govori Viktor Olujić, član uprave Monri i ASEE Hrvatska koji ističe kako se industrija i dalje vrlo brzo mijenja i treba se njemu jednako tako prilagoditi.

I na kraju TV emisije donosimo pregled 2023. godine i neka od ključnih događanja. Naravno da nismo pokrili sve jer je to jednostavno nemoguće jer inače ne bi bilo portala 365 dana godine, a TV emisija ne bilo četrdesetak i više godišnje. Godina je bila zanimljiva, a ova će biti barem jednako takva.

Svima želimo sretnu i uspješnu 2024. godinu od produkcijske ekipe ICTbusiness TV-a.