Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

„U Samsungu neprestano istražujemo načine kako korisnicima Galaxy uređaja pružiti najbolji mogući doživljaj pametnih telefona, a ovo ažuriranje softvera nastavak je tog predanog rada.“, izjavio je Jiyoung Mun, inženjer u Samsung Electronics, Mobile R&D.

Nakon što korisnici Galaxy S10 pametnog telefona preuzmu ažuriranje, primijetit će da je kamera ovog uređaja postala još snažnija. Ažuriranje uključuje i Night Mode, koji je sada uključen i u značajke prednje kamere te korisnicima pruža veću slobodu za snimanje živopisnih snimaka i po mraku. Uz navedeno, uključena je i unaprijeđena značajka Super steady za stabilizaciju videa, kao i dinamične Galaxy Note10 funkcije, poput AR Doodle i Live focus snimanja video zapisa. Prvi omogućuje korisnicima da poboljšavaju svoje videozapise zabavnim crtežima i porukama proširene stvarnosti, dok drugi omogućuju primjenu efekata zamućivanja na video zapise snimljene prednjom ili stražnjom kamerom.

Galaxy S10 pametni telefoni imaju Dynamic AMOLED zaslon s HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova i emitiraju 40% manje plavog svjetla. Ovaj nagrađivani zaslon ima VDE-certifikat za živopisne svijetle boje i najbolji omjer kontrasta te TÜV Rheinland Eye Comfort zaslon koji smanjuje plavo svjetlo bez ugrožavanja kvalitete slike ili dodavanja filtra.

Kamera Galaxy S10 serije s brojnim alatima svaki snimljeni video pretvara u iskustvo vrijedno dijeljenja te omogućava profesionalno uređivanje videozapisa, oblikovanje i povezivanje video isječaka, prilagođavanje brzine reprodukcije videa, kao i dodavanje titlova i pozadinske glazbe u isječke za kreiranje jedinstvenog sadržaja.

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje računalo ili Mac jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 i stolnog računala preko USB kabla. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežično povezati telefon s računalom sa sustavom Windows 10 i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije na koje se korisnici Galaxy S10 uređaja svakodnevno oslanjaju - Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsung Pass-a pojednostavljeno, što korisnicima Galaxy S10 pametnih telefona olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web stranice. Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama.

Također, navedeno ažuriranje donosi pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te inteligentni Wi-Fi koji omogućuje neprekidnu i sigurnu vezu.

Još iz kategorije

Koja je razlika između Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1

Koja je razlika između Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1

19.02.2020. komentiraj

I dok svi portovi izgledaju praktički identično, tehnologije na kojima se temelje imaju bitne razlike, pa tako Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1 nisu ni približno jednaki. Dapače, dijele ih bitne stavke, koje vrijedi znati jer možda jednom zatrebaju pri kupovini.

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

17.02.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics je na Samsung Forumu, koji se održao u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti, predstavio svoje najnovije televizore i audio uređaje za područje Europe u 2020. godini. Među njima su Q950TS QLED 8K televizor te proširena ponuda QLED 8K i 4K uređaja te MicroLED, Lifestyle televizora.

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

16.02.2020. komentiraj

Pametni telefoni na tržištu se izdvajaju po moćnim kamerama i proizvođači su to shvatili, zbog čega je poprilično nejasno da u 2020. još uvijek postoje prijenosna računala s kamerama od svega 1MP! Da, dobro ste pročitali. I proizvođači to ne misle promijeniti tako brzo.