Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Foto: Fotolia

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Naravno, ne odnosi se to samo na poslovna putovanja već i na odmore jer mnogi i tad moraju raditi, posebno ako su poslodavci. Stoga, dobro pročitajte što nositi sa sobom dok putujete.

1. Energija

Moderni uređaji lako ostaju bez "struje", a ne možete uvijek pronaći utičnicu na koju biste ih spojili pa napunili. Zato morate uz sebe imati punjače, prijenosne i praktične, morate imati kablove jer bez njih se ni ne možete spajati kad vrijeme to zatraži. Morate biti spremni za američke, europske, britanske... utičnice. Pokušajte imati barem dva pametna telefona, jedno prijenosno računalo i tablet. No, nužno je ipak imati spremno nešto za "puniti" uređaj koji imate uz sebe i bez kojeg ne možete obaviti posao.

2. Produktivnost

Iznimno je bitno u svakom trenutku moći obaviti što trebate, u smislu prijenosa i primanja podataka. Zato imajte uz sebe USB stick, imajte miš koji će ubrzati postupak rada, imajte tipkovnicu i imajte ethernet adapter kako biste mogli brže "prebacivati" podatke, a ne da ovisie o bežičnoj mreži, često nepouzdanoj.

3. Zabava

Također, često vam treba i nešto što će vas opustiti da budete produktivniji pa imajte slušalice, imajte mogućnost opuštanja uz glazbu, knjigu, film, seriju, igru... Za to vam treba HDMI kabel, treba vam streaming usluga, bilo da se radi o onoj koja omogućuje glazbeni ili video sadržaj. Dakle, nešto što će vama napuniti baterije da možete bolje podnijeti putovanje, ali i rad na daljinu.

Sve to svakako će pomoći da putovanje vezano uz posao učinite lakšim i prihvatljivijim u svakom smislu.

Još iz kategorije

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

03.08.2020. komentiraj

Premium tehnološki brend OnePlus lansirao je OnePlus Nord, prvi model pametnih telefona koji dolazi po pristupačnijim cijenama. Premijerno predstavljen pomoću AR tehnologije, OnePlus Nord donosi sve elemente vrhunskog pametnog telefona koji korisnicima olakšavaju svakodnevicu: napredan sustav kamera, besprijekorno korisničko iskustvo te pouzdana kvaliteta OnePlusa. Nord pokreće Qualcomm Snapdragon 765G 5G mobilna platforma čime brend nastavlja pružati vlastiti doprinos 5G eri omogućavajući većem broju korisnika da uživaju u neviđenim brzinama 5G tehnologije. OnePlus Nord prednarudžbom je dostupan kod distributera e-Kupi i Sancta Domenica.

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

01.08.2020. komentiraj

Huawei je nedavno predstavio svoj flagship prijenosnik s FullView zaslonom i čitavim nizom naprednih funkcija – MateBook X Pro, a uređaj korisnicima otvara razne mogućnosti, bilo da je riječ o korištenju za poslovne potrebe ili opuštanju uz igre, ističu iz ovog kineskog proizvođača pametnih telefona, prijenosnika i tableta.

Huawei prvi put postao kvartalni pobjednik na tržištu pametnih telefona

Huawei prvi put postao kvartalni pobjednik na tržištu pametnih telefona

01.08.2020. komentiraj

Huawei je prvi put u povijesti postao najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, kad se gledaju rezultati jednog kvartalnog razdoblja, stoji u najnovijem izvješću Canalysa. Dakle, nakon što je u travnju i svibnju bio ispred svih, potvrdilo se to i u periodu od 90 dana.