Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Foto: Fotolia

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Naravno, ne odnosi se to samo na poslovna putovanja već i na odmore jer mnogi i tad moraju raditi, posebno ako su poslodavci. Stoga, dobro pročitajte što nositi sa sobom dok putujete.

1. Energija

Moderni uređaji lako ostaju bez "struje", a ne možete uvijek pronaći utičnicu na koju biste ih spojili pa napunili. Zato morate uz sebe imati punjače, prijenosne i praktične, morate imati kablove jer bez njih se ni ne možete spajati kad vrijeme to zatraži. Morate biti spremni za američke, europske, britanske... utičnice. Pokušajte imati barem dva pametna telefona, jedno prijenosno računalo i tablet. No, nužno je ipak imati spremno nešto za "puniti" uređaj koji imate uz sebe i bez kojeg ne možete obaviti posao.

2. Produktivnost

Iznimno je bitno u svakom trenutku moći obaviti što trebate, u smislu prijenosa i primanja podataka. Zato imajte uz sebe USB stick, imajte miš koji će ubrzati postupak rada, imajte tipkovnicu i imajte ethernet adapter kako biste mogli brže "prebacivati" podatke, a ne da ovisie o bežičnoj mreži, često nepouzdanoj.

3. Zabava

Također, često vam treba i nešto što će vas opustiti da budete produktivniji pa imajte slušalice, imajte mogućnost opuštanja uz glazbu, knjigu, film, seriju, igru... Za to vam treba HDMI kabel, treba vam streaming usluga, bilo da se radi o onoj koja omogućuje glazbeni ili video sadržaj. Dakle, nešto što će vama napuniti baterije da možete bolje podnijeti putovanje, ali i rad na daljinu.

Sve to svakako će pomoći da putovanje vezano uz posao učinite lakšim i prihvatljivijim u svakom smislu.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.