Zadovoljite svog gosta – online!

Zadovoljite svog gosta – online!

Na sajmu 'Web INDUSTRIJA 2013 –Puni i van sezone' biti ćemo protivnici izreke 'Svakog gosta tri dana dosta' i širom otvoriti vaša web vrata gostima koji stoje iza njih i kucaju. U anketi koju je provela agencija Proago uz pomoć Damira Podhorskog iz tvtke Escape, gosti su se izjasnili; žele da ste prisutni online modernim web dizajnom, žele jednostavno online bookiranje i plaćanje, a 84% gostiju želi fotografije smještaja, parkinga pa i pogleda kroz prozor. Ne zaboravite, njihove oči traže odmor.

Pregršt novih informacija s terena, trendova u web-turizmu, spoznaja koje će promijeniti vaše e-poslovanje očekuje Vas na cjelodnevnim edukativnim predavanjima 3. travnja u zagrebačkom Hypo centru na sajmu 'Web INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone' koji se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba koji ocjenjuju ovaj event vitalnim i strateški važnim za naše gospodarstvo i vaš uspjeh! Prijavite se i zauzmite svoj stolac u dvorani jer su vrsni predavači svoje struke pripremili dinamičan, zanimljiv i edukativan program, a na bini će svoja predavanja održati Saša Stanković, Ilija Brajković, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Mladen Stojak, Kristina Črep, Ratko Pesek, Ljubica Stanković, Dalibor Čvek, Tomaž Erjavec i mnogi drugi profesionalci koji savršeno i bez zadrške predaju svoja znanja, iskustva i vještine na vas.

2. i 3. dana sajma (4. i 5. travnja) nastavljamo sa 6 naprednih radionica koje smo namijenili vrijednim turističkim djelatnicima koji žele više naučiti o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, web trgovini te izradi i analizi web stranice. Do petka 22. 3. točno do podneva, dok ne čujete top s Griča, na snazi je akcija! Prijavite se na dvije radionice za koje ostvarujete redovan popust od 10% i ostvarite čak 80% popusta na kotizaciju za 1. sajamski dan sa cjelodnevnim predavanjima koja za vas iznosi umjesto 625 kuna, samo 125 kuna!

Vaša svakodnevna strast su web dizajn, web marketing, online poslovanje, community management ili internetski marketing; pokažite svoju strast na sajmu i prijavite se kao izlagač te odaberite svoju promociju na sajmu kroz jedan od 3 PROMO paketa. Budite kao Qmini d.o.o. iz Čakovca, veliki izlagač, 'malog' imena.

Ako ste prijavljeni za 1. glavni sajamski dan i predavanja, budite hrabri i prijavite se za Business Speed Dating u kojemu ćete imati prilike pokazati svoje vještine brzog predstavljanja ostalim sudionicima, garantiramo smjeh, ali i nove poslovne kontakte.

Želite postati certificirani stručnjak za web marketing? Na dobrom ste putu! Web Marketing Akademija upisuje novu generaciju polaznika i kreće s prvim predmetom 6. i 7. svibnja. Troje najbrže prijavljenih ostvaruje po dvije besplatne kotizacije za sajam 3. travnja i ostavlja 1250 kn više u svojem džepu! Prijavite se odmah!

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.