Važnost upravljanja tvrtkom u doba problema i krize

Važnost upravljanja tvrtkom u doba problema i krize
Fotolia ilustracija

Kako bi se ostvarili vrhunski poslovni rezultati, potrebno je uspješno upravljati timom u ovim izazovnim vremenima, a upravo o tome će se progovoriti na online konferenciji  pod nazivom „Management Excellence“.

Konferencija pokušava odgovoriti na neka od ključnih pitanja koja su se otvorila u doba krize, tako da ovogodišnja online menadžerska konferencija koja se održava u četvrtak, 18.06.2020. u organizaciji Poslovne učinkovitosti još je jedna prilika da se čuje kako upravljati, biti u tome izvrstan i omogućiti odlične rezultate poslovanja.

O aktualnim pitanjima i izazovima na područja menadžmenta te o iskustvima iz prakse govorit će stručnjaci s velikim profesionalnim iskustvom. Svoje teme prezentirat će menadžeri iz poduzeća kao što su Allianz, Mercedes-Benz AG, IGH i Poslovna inteligencija, a prvu temu „Management of the current crisis“  predstavit će Dr. Ronald Gleich, profesor s prestižnog njemačkog sveučilišta EBS.

Okrugli stol na temu: „Izazovi i dobre prakse upravljanja“ okupit će stučnjake iz poduzeća kao što su Fortenova grupa, Serengeti, Algebra i Metal Product koji će tom prilikom govoriti o dobrim praksama i svojim iskustvima u ovim izazovnim vremenima.