TRENINZI I TEČAJEVI

Samsung pokreće inicijativu koja će pomoći gamerima da postanu bolji

Samsung pokreće inicijativu koja će pomoći gamerima da postanu bolji
Depositphotos

Samsung je osmislio inovativni program obuke kako bi pomogao gamerima različitih sposobnosti da podignu  vještine na novu razinu. Samsung "Embrace your game" portal i Samsung Global YouTube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gamera i kreatora sadržaja.

Bit će zanimljivih, interaktivnih treninga, video radionica i tutorijala, ali i mnogih drugih gaming sadržaja za usavršavanje igre svakog igrača, navode u Samsungu. Kroz inicijativu će se prikazati najnoviji uređaji južnokorejske kompanije i gaming tehnologija. 

Odjeljak pod nazivom "Obuka za usavršavanje gammera" na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savjete i tajne kako uspješno savladati najbolje igrače u Diablo Immortal i kako se razvijati kao gamer u igri World of Warcraft. 

Taj se odjeljak odnosi na sve vrste igrača, od rekreativnih do profesionalnih te igre dostupne na mobilnim uređajima, računalima i konzolama.

"Program obuke za igrače pomoći će mnogim ljudima širom Europe da postanu najbolji u igrama te maksimalno uživaju u gamingu. Radujemo se suradnji s fantastičnim predavačima i stvaraocima sadržaja, uključujući Randolpha. Također smo sretni zbog partnerstva s tvrtkom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer dijelimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača. Inicijativa "Embrace your game" pomoći će svima da se osjećaju kao dio svijeta igara i da donose informirane odluke o svojoj igračkoj tehnici. Time će igre postati još važniji dio europske kulture", rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga u Samsung Europe.

Profesionalni gameri i kreatori sadržaja koji će sudjelovati na Level Up uključuju QueenE (Overwatch 2), AnnacakeLIVE (Diablo), LittleMoTAC (Overwatch 2) i Rage Darling (World of Warcraft).

Za one koji traže najbolje monitore, telefone i druge uređaje kako bi maksimalno poboljšali gaming opremu, hardverska sekcija "Obuka za gamere" osigurat će svim vrstama igrača potrebno; od traženja najboljeg gaming televizora do izrade prilagođenog računala, mijenjanja grafičkih kartica ili otkrivanja najboljih SSD kartica.

Prilagođena svim vrstama gaming sustava, bilo da se radi o računalu ili igranju putem konzole, platforma će sadržavati relevantne informacije za svakoga.
 
Stručnjak za hardver je Alex Brooks iz TechFlowa, poznavatelja tehnologije, poznatog po pedantnim recenzijama i informativnim uputama. Ima više od 460.000 pratitelja na društvenim mrežama.

Samsung je razvio i niz gaming uređaja koji omogućavaju svakom igraču potpuno prilagoditi opremu prema potrebama i stilu. Konkretnije, "Embrace your game" proizvodi uključuj Odyssey OLED G9, Galaxy S23 Ultra i 65" QN90C Neo QLED 4K HDR Smart TV.