Povezivanje starupova uz TeamUp Live Vol. 2

Povezivanje starupova uz TeamUp Live Vol. 2
DepositPhotos / Ilustracija

Nakon uspješno održanog prvog ovogodišnjeg TeamUp Livea i četiri izvrsna pitcha, Lean Startup Croatia i ICT Županija kao suorganizator odlučili su održati još jedno umrežavanje. TeamUp Live jedinstven je događaj osmišljen kako bi povezao startupe koji se nalaze na početku razvojnog puta i u potrazi su za svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima s pojedincima koji traže svoje mjesto u timu.

TeamUp Live Vol. 2 ugostit će Maria Ljubičića, mladog inovatora i osnivača Ljubičić Technology, startupa koji se bavi proizvodnjom pametnih bicikla, te dvostrukog osvajača Grand-prixa na međunarodnom sajmu inovacija u Zagrebu. Njihovi električni bicikli koji ujedno služe i kao turistički vodiči oduševili su naše, ali i strano tržište. Kako je iz male kućne radionice došao do razvojnog centra iz kojeg dnevno izlaze deseci pametnih bicikla, doznajte na TeamUp Liveu.

Nakon Ljubičićeve priče, slijede pitchevi projekata čiji su timovi u potrazi za novim članom ili suradnikom.  Svoje projekte i pozicije koje nude predstavit će Zlatko Kovačić iz DotYourSpota, Petar Starčević iz Clastra, Mario Mrkša iz grabAhome-a i Ivan Voras iz Equinox Visiona. Potom slijedi umrežavanje i prilika da upoznate i izmijenite kontakt s osnivačima startupa.

TeamUp Live Vol. 2 održat će se hibridno 5. svibnja 2021. u 11:00 sati. Publika će događanje uživo moći pratiti u Splitu u prostorima PICSa uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a svi ostali moći će to učiniti putem live streama i Zoom platforme. Sudjelovanje je moguće uz obveznu prethodnu prijavu putem poveznice.

Događaj je organiziran uz podršku Impact Hub Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom Porin, Tehnološkim parkom Varaždin, Tehnološko inovacijskim centrom Međimurje, Enter Koprivnica, Mrežom inkubatora Virovitičko-podravske županije, Invento Capital Partners, Start-up inkubator Rijeka, Inovativni Zadar, Studentski poduzetnički inkubator EFST, South Central Ventures, INOVAcija Zadar, BIRD incubator, Lokalna razvojna agencija PINS i BIOS Inkubator.