Potpuno uživanje na Sport klubu: Wimbledon u 4K rezoluciji ekskluzivno za Telemachove korisnike

Potpuno uživanje na Sport klubu: Wimbledon u 4K rezoluciji ekskluzivno za Telemachove korisnike
Depositphotos / Ilustracija

Najcjenjeniji svjetski teniski turnir dolazi na TV ekrane u nikad boljem – 4K izdanju i to samo za korisnike Telemacha koji će tako od 3. srpnja u vrhunskoj rezoluciji na Sport Klubu moći pratiti nastupe svjetskih teniskih zvijezda poput Đokovića, Ribakine i Alcaraza

Korisnici Telemacha uskoro će imati poseban doživljaj gledanja najuglednijeg teniskog turnira, Wimbledona koji počinje 3. srpnja. Naime, prava na ovogodišnji prijenos Wimbledona ekskluzivno su pripala Sport Klubu koji je dostupan u sklopu Telemachovih EON paketa i na kojemu će se jedno od najelitnijih sportskih natjecanja ovog puta prenositi u rezoluciji čak četiri puta većoj od standardne. Pridonijet će to iznimno snažno i realističnom dojmu praćenja natjecanja uz jasnoću i preciznost koju donosi rezolucija s četiri tisuće piksela.

Dodatna prednost 4K je funkcija skalabilnosti, što znači da oni kojima uređaj ne podržava 4K i dalje mogu uživati u prednostima ovog načina gledanja. 4K sadržaj može skalirati na niže rezolucije, poput primjerice HD-a, a da gledatelj pri tome još uvijek može doživjeti izvanrednu sliku bez značajnijeg gubitka kvalitete.

Turnir na Wimbledonu u 4K rezoluciji sportski fanovi mogu pratiti i uz EON Sports Mode, koji omogućuje  praćenje statistike u realnom vremenu, pregled formacija i poredaka na ljestvicama te detaljne analize. Dostupan je na svim uređajima i garantira vrhunsko korisničko iskustvo.

Telemach Hrvatska ovime još jednom potvrđuje da je predan najboljem iskustvu svojih korisnika u svim segmentima, pa tako i na području zabave i sporta.

Na ovogodišnjem će Wimbledonu nastupiti velika svjetska teniska imena poput Đokovića, Alcaraza, Šwiatek i Ribakine, a s posebnim će se nestrpljenjem čekati i nastupi hrvatskih predstavnika kojih je na ovogodišnjem turniru čak šest. Tako će Borna Čorić, Donna Vekić i Petra Martić nastupiti u pojedinačnoj kategoriji, dok u će u parovima igrati Nikola Mektić i Mate Pavić te Ivan Dodig s Amerikancem Austinom Krajicekom.