JUBILARNO IZDANJE

Pod parolom "Znanje vrijedi, neznanje košta" održava se 10. BIZIT

Pod parolom "Znanje vrijedi, neznanje košta" održava se 10. BIZIT

Na desetoj jubilarnoj BIZIT konferenciji, koja će se održati 8. i 9. studenoga u beogradskom hotelu "Jugoslavija" tražit će se odgovori na dva pitanja - "Koliko vrijedi znanje?" i "Koliko vas ili vašeg klijenta može koštati neznanje?".

O kakvom je znanju riječ? Onom o kojem se puno priča, ali se još uvijek nedovoljno zna. Pogotovo sa stajališta njihove konkretne, poslovne primjene. Umjetna inteligencija, transhumanizam, proširena stvarnost, vrednovanje života kroz podatke koji se prikuke... djeluju dosta daleki i apstraktni. A nisu.

To su elementi četvrte industrijske revolucije koje mnogi od sudionika BIZIT-a već primjenjuju u poslovanju. Upravo od njih će se čuti kako, zašto i kakvu korist imaju od toga oni i njihovi korisnici.

Nove tehnologije danas su prilično nemilosrdne jer ne praštaju kašnjenja i odgode u njihovoj implementaciji. Kako inovacije više nisu postupne i blage, njihova brza konvergencija u čitavu tehnološku revoluciju znači da je uvjet poslovnog uspjeha njihovo kontinuirano praćenje i primjena.

Računalne tehnologije, kakve smo poznavali desetljećima, više ne postoje. Ulazimo u svijet potpune povezanosti u kojem će se komunikacija među ljudima, računala, ali i "obične stvari" poput automobila, žarulja, hladnjaka, skutera ili klime podrazumijevati. I bit će način za ostvarivanje profita.

Konferencija će okupiti predavače, paneliste i posjetitelje iz cijele regije koji imaju konkretna iskustva i opipljive rezultate kada su u pitanju poslovne primjene tehnoloških inovacija. Tako će sudionici BIZIT-a od stvarnih ljudi moći čuti konkretne priče, savjete i prognoze o onome što nas čeka u turbulentnim vremenima u koja smo već zakoračili te o znanjima koja su zaista vrijedna.

Za više informacija o sudionicima konferencija i ostalim detaljima kliknite OVDJE.