Online trgovina mall.hr dobila nagradu za rast u 2016.

Online trgovina mall.hr dobila nagradu za rast u 2016.
Fotolia

Online trgovina mall.hr u prvoj je godini poslovanja napravila velik skok na hrvatskom tržištu te je time zaslužila posebno priznanje komisije natjecanja Web trgovac godine. U tom se natjecanju svake godine dodjeljuje nagrada Shopper's Mind Committee Award online trgovini koja se najviše isticala tijekom protekle godine.

Komisija je ove godine izabrala mall.hr kao trgovinu koja je, od 50 hrvatskih online trgovina, od siječnja 2016. do ožujka 2017. zabilježila najveći porast. Ta je trgovina dio internacionalne skupine Mall Group, koja je vlasnik najvećih online trgovina u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji. Ona u ponudi ima 15 kategorija u kojima kupci mogu kupovati automobilske gume, IT opremu, audio i video opremu, sportsku opremu, hranu i dodatke za njegu pasa i mačaka, dječju opremu, igračke, proizvode za opremanje doma, alat i dodatke za uređenje vrta i doma te artikle brze potrošnje.

"Mall.hr je nova online trgovina u Hrvatskoj, zato smo prošle godine sve usmjerili na to da bolje prilagodimo ponudu i usluge hrvatskom tržištu. Iskustva iz drugih europskih država pokazuju da je svako tržište specifično stoga smo se trudili slušati hrvatske kupce i približiti im svoju prodajnu uslugu, što su prepoznali i kupci", rekla je direktorica mall.hr-a Lea Benedejčič na dodjeli nagrade Shopper's Mind  u Zagrebu.

Ona je dodala da njezin tim nagrada i rezultati raduju, jer dokazuju da su ulazak na hrvatsko tržište odradili na pravi način. Prvu godinu rada su posvetili prilagođavanju te upoznavanju navika kupaca, a za drugu poslovnu godinu imaju ambicioznije ciljeve. Nagradu Shopper's Mind Committee Award vide kao dodatni poticaj za kolege koji su dio njihove online trgovine.