TRUD SE ISPLATIO

Lloyds digital rangiran u top 10 najboljih tvrtki u Hrvatskoj u osam kategorija

Lloyds digital rangiran u top 10 najboljih tvrtki u Hrvatskoj u osam kategorija

Platforma Clutch.co odala je priznanje hrvatskoj agenciji za razvoj e-trgovine Lloyds digital uvrštavanjem u top 10 najboljih hrvatskih tvrtki u osam kategorija.

"Ponosni smo što je naš trud prepoznat od strane Clutch.co, što dodatno nadahnjuje i motivira naš tim za daljnje izazove i projekte. Bez iznimnih zaposlenika i suradnika koji čine srce naše organizacije, ovo ne bi bilo moguće.Isto tako, zahvaljujemo se našim dragocjenim klijentima koji prepoznaju važnost razvoja poslovanja i pametnih ulaganja u industriju", rekao izvršni direktor (CEO) Lloyds digitala Domagoj Ostović.

Kategorije o kojima je riječ su redom E-Commerce Developers, Vue.js Company, PHP Developers, Web Developers in Medical, Software Developers in Medical u Hrvatskoj, App Development Company in Hospitality & Leisure, Software Developers in Consumer Products & Services i Web Developers in Hospitality & Leisure.

U kompaniji ističu da je ovo još jedan ključni korak u širenju njenog portfolija i pružanju usluga klijentima.

"Na Leaders Matrixu Clutcha, Lloyds digital dominira u gornjem desnom kutu, što nedvosmisleno svjedoči o našoj izuzetnoj sposobnosti isporuke i potvrđuje uspješnost tvrtke na hrvatskom tržištu. Clutch Leaders Matrix pruža pregled pružatelja usluga s najvišim rangom na pojedinom tržištu. Ove matrice lidera su dinamični grafovi koji jasno vizualiziraju položaj tvrtki unutar četiri ključna sektora - tržišni lideri, potvrđeni lideri, lideri u specifičnim nišama te rastući lideri", ističu u Lloyds digitalu.

Zadovoljstvo priznanjima jest u tome što se Clutch.co ističe kao platforma koja prepoznaje vrijednost povratnih informacija klijenata, a Lloyds digital je prošao i strogu procjenu prije dobivanja priznanja.

"S veseljem i oduševljenjem gledamo prema budućnosti ispunjenoj inovacijama i kontinuiranim uspjehom, s obećanjem mnogih izvanrednih prekretnica koje nas očekuju na našem zajedničkom putu", naglasio je Ostović.