DEVREL AWARDS

Infobipov tim za odnose s developerima osvojio dvije prestižne nagrade

Infobipov tim za odnose s developerima osvojio dvije prestižne  nagrade

Infobipov tim za odnose s developerima osvojio je dvije prestižne nagrade na ceremoniji DevRel Awards u sklopu DevRelCon konferencije u Londonu.

Pritom, prva nagrada, osvojena u kategoriji "najbolji regionalni DevRel program", nagrađuje Infobipov uspješan program Meetupova za developere u Africi, poznat kao Infobip Connect. Ti meetupovi su stekli popularnost među lokalnim developerskim i startup zajednicama.

U međuvremenu, Infobip Connect proširio je domet daleko izvan Afrike pa je tako Infobipov tim za odnose s developerima nedavno održao vrlo uspješne meetupove u europskim gradovima kao što su Amsterdam, Berlin, London i Miami.

"Na nizu dosadašnjih meetupova koje smo organizirali krajem prošle i tijekom ove godine okupili smo preko 1200 developera i niz startupa te smo im približili Infobip, naša rješenja i proizvode, a sve kako bi im pomogli i unaprijedili njihovo poslovanje. Drago nam je da je inicijativa prepoznata i dodatni je to motiv za nastavak širenja Infobip Connect meetupova", poručio je Marijan Čipčić, voditelj Infobip Connect programa.

Što se tiče druge nagrade, ostvarena je u kategoriji "Najbolji ukupni DevRel program", a predstavlja potvrdu Infobipovih globalnih napora u DevRel-u.

"Infobipov dvostruki trijumf u ovim prestižnim kategorijama podcrtava naš neumoljivu predanost jačanju developera i developerskih zajednica globalno", rekao je Nikola Pavešić, direktor za odnose s developerima i startupe u Infobipu.

U protekloj godini Infobipova konferencija Shift, osim što je održala prvi uspješni event u Miamiju, objavila je i ShiftMag, online časopis prilagođen interesima developera.

Ujedno, Infobip Shift se vraća u Zadar 18. i 19. rujna ove godine, a očekuje se oko pet tisuća posjetitelja.

"Ovogodišnje izdanje spremno je da potvrdi zašto se Infobip Shift smatra vodećom europskom konferencijom za developere, podcrtavajući njegovu reputaciju kao neizostavne manifestacije za profesionalce u industriji. Uz raznovrstan program ispunjen uzbudljivim radionicama i poučnim predavanjima, uz obilje mogućnosti za networking i povezivanje s briljantnim umovima na jednom mjestu, uvjeren sam da će ovo izdanje biti još jedan nezaboravan događaj", zaključio je Pavešić.