Meraki GO: Idealno mrežno rješenje za mala poduzeća

Meraki GO: Idealno mrežno rješenje za mala poduzeća

U potrazi ste za rješenjem koje malim poduzetnicima omogućava mrežne funkcionalnosti koje su do sada bile dostupne samo velikim tvrtkama? Ono što tražite je Meraki GO!

Rješenja iz Meraki GO portfelja prilagođena su izazovima s kojima se suočavaju poduzetnici i voditelji ureda malih tvrtki u upravljanju pristupom internetu, bilo putem fiksne ili bežične mreže.

Uz unutarnje i vanjske pristupne točke, mrežne sklopke i sigurnosne pristupnike – dobivate trajno vrijedna rješenja koja će unaprijediti vaše mrežne funkcionalnosti. Možete se pretplatiti i na dodatne sigurnosne značajke i tako zaštititi vaše poslovanje od sigurnosnih prijetnji kao što su krađa identiteta i malware.

Ključ je u potpunoj prilagodbi rješenja vašim stvarnim potrebama.

Regulirajte brzinu preuzimanja i streaminga video zapisa, blokirajte sumnjive stranice, držite WiFi za određene poslovne zahtjeve na odvojenim pristupnim točkama. Sigurnost je iznad svega! Izuzetno moćnim postavkama i opcijama kao što su ograničenja širine pojasa, upozorenja na priključcima, blokiranje web stranica, WiFi za goste, obavijesti o lokaciji i mnoge druge – upravljate kroz nekoliko klikova unutar aplikacije. Aplikacija također pruža uvid u stanje mreže, automatska ažuriranja, podatke o posjetiteljima i podršku – sve to bez pretplate!

Meraki GO je tu da olakša upravljanje mrežom svima, a posebno onima koji nemaju previše vremena. Preuzmite potpunu kontrolu nad vašom mrežom! I da, Meraki GO sadrži trajnu licencu – istu nije potrebno obnavljati.

Stručnjaci iz tvrtke Ingram Micro stoje vam na raspolaganju za sve informacije o Cisco Meraki GO rješenjima. Javite nam se povjerenjem!

Još iz kategorije

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

11.05.2021.

Velika Britanija podiže stupanj opsesije vremenom na višu razinu i uz suradnji s Microsoftom načinit će najmoćnije svjetsko superračunalo za analizu klime i vremenske prognoze. Konkretnije državni Met Office sklopio je multimilijunski sporazum s Microsoftom i ulaze u projek koji vrijedi oko 1,6 milijardi američkih dolara, a financira ga britanska vlada.

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

10.05.2021.

Huawei uz razvoj 5G tehnologije naporno radi i na kreiranju ekosustava industrijskih rješenja koja će zajedno s 5G tehnologijom transformirati način na koji danas radimo i živimo. U sklopu virtualnog posjeta Digital Transformation Hall-u, organiziranog za medije i partnere u regiji središnje i istočne Europe i nordijskih zemalja (CEE&Nordics), Huawei je predstavio nekoliko impresivnih tehnoloških rješenja za složene logističke sustave.

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

07.05.2021.

Vertiv  predstavio je Vertiv Liebert EXM2, monolitni trofazni neprekidni sustav napajanja (UPS) koji pruža dvostruku konverziju efikasnosti do 97%, s dodatnim povećanjem do 98.8% u dinamičkom online načinu rada.