Epson najavio suradnju s tvrtkom MyQ

Epson najavio suradnju s tvrtkom MyQ

U globalnom ugovoru predviđa se da su višenamjenski hardverski sustav za ispis i softverski sustav za upravljanje usklađeni radi pojednostavljenja upotrebe i poboljšanja učinkovitosti. Epson je sklopio globalno partnerstvo s MyQ, vodećom tvrtkom u području sigurnog upravljanja ispisom i rješenja za integraciju sustava.

Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima te Epsonove višenamjenske poslovne tintne pisače i značajne prednosti koje oni omogućuju, kao što su poboljšana učinkovitost, produktivnost, smanjenje troškova i očuvanje okoliša.

Taj će korak omogućiti lakšu integraciju miješane opreme i upravljanje sustavima za krajnje korisnike, kao i strožu kontrolu proizvoda, veću sigurnost i smanjenje troškova, tvrde u Epsonu.

„Mnoge tvrtke nastoje primijeniti novi proces i prilagoditi se novim načinima rada, uz povećanu sigurnost i bolje radne procese koji mogu olakšati pritisak koji je nastao zbog udaljenijeg postavljanja. Mnogi drugi žele pojednostaviti procese i smanjiti troškove. Ovo partnerstvo pridonijet će podržavanju tih ambicija, poboljšavajući sigurnost, smanjujući troškove i potičući produktivnost, a sve to uz učinkovitije djelovanje“, ističe Darren Phelps, potpredsjednik Epson Europe.

„Uvijek smo imali ambiciju da pomognemo kupcima da se snađu u IT okruženju koje se stalno mijenja i da pronađemo, među svim dostupnim rješenjima, ono koje je za njih najbolje. Posebno smo usredotočeni na maksimalnu učinkovitost i izvrsno korisničko iskustvo. Partnerstvo tvrtki Epson i MyQ objedinjuje hardver i softver koji su vodeći na tržištu kako bi se krajnjim korisnicima pružilo rješenje koje je jednostavno za integraciju i upravljanje", objašnjava Martin Janus, izvršni direktor tvrtke MyQ.

Još iz kategorije

Zebra Systems ulazi u partnerstvo s Cloudflareom

Zebra Systems ulazi u partnerstvo s Cloudflareom

02.03.2021.

Zebra Systems objavila je da je na tržištima regije Adriatic uspostavio partnerstvo s kompanijom Cloudflare, specijaliziranom za proizvode iz područja sigurnosti, performansi i pouzdanosti, koja pomaže u izgradnji boljeg Interneta. Zebra Systems, distributer rješenja s dodanom vrijednošću kompanija Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda i SolarWinds MSP, ovime proširuje svoj portfelj s još jednim važnim brendom iz područja IT upravljanja i sigurnosti.

Umjetna inteligencija pomaže unaprijediti i ugladiti isporuku IT usluga

Umjetna inteligencija pomaže unaprijediti i ugladiti isporuku IT usluga

25.02.2021.

Umjetna inteligencija omogućava prebacivanje na sebe dobrog dijela posla u korporacijama, što se vidi u istraživanju provedenom od strane OpsRamp. Prema njemu, sve je više područja koje pokriva umjetna inteligencija, ali i sve je više inicijativa da se to učini, kao što je i sve više proizvoda vezanih uz umjetnu inteligenciju, odnosno, automatizaciju procesa.

Ericsson Nikola Tesla ostvario rast prihoda 13,7 posto, a bruto dobiti 6 posto

Ericsson Nikola Tesla ostvario rast prihoda 13,7 posto, a bruto dobiti 6 posto

23.02.2021.

Poslovni rezultati najvećeg domaćeg ICT izvoznika Ericsson Nikola Tesle pokazuju kako je u prošloj godini ukupni prihodi od prodaje su dosegnuli 2,023 milijarde kuna uz rast od 13,7  posto u odnosu na godinu dana ranije. Podaci pokazuju da u ukupnim prihodima od prodaje udio domaćeg tržišta čini 45,8 posto, usluge za Ericsson 42,6 posto, dok ostala izvozna tržišta sudjeluju s 11,6 posto, čim je izvoz kompanije veći 54,2 posto.