Nephos otvara ured u Beogradu

Nephos otvara ured u Beogradu

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

U okviru dugoročne strategije razvoja poslovanja, a s ciljem jačanja regionalne prisutnosti i suradnje s postojećim korisnicima i partnerima, Nephos otvara ured u Srbiji, a osim širenja poslovanja, otvaranje novog ureda u regiji omogućit će privlačenje talenata iz sektora, čime se osiguravaju nova radna mjesta, ali i povećava informacijsko-tehnološki kapital regije. Činom otvaranja ureda u Beogradu, Nephos nastavlja postavljati industrijske standarde, omogućavajući svojim korisnicima konstantan pristup resursima za ostvarivanje digitalnog napretka.

„Naš je posao specifičan i zahtijeva kvalitetan kadar kako na području Hrvatske tako i regije, jer se velik dio naših korisnika nalazi u inozemstvu. Otvaranje ureda u Srbiji ujedno je i logičan korak u procesu ostvarivanja dugoročne strategije širenja poslovanja jačanjem regionalne prisutnosti. Novo tržište omogućit će nam još bolju podršku postojećoj zajednici Nephosovih partnera i korisnika, ali i osigurati njezino širenje i rast. Povrh toga, ovaj potez omogućuje nam i proširenje vlastitog tima vrhunskim profesionalcima koji dijele našu strast prema tehnologiji i inovacijama“, ističe direktor ureda u Srbiji, Tomislav Tipurić.

Podsjetimo, Nephos pomaže partnerima i korisnicima usvojiti digitalnu transformaciju kao podlogu za rast i povećanje konkurentnosti na tržištu. U radu se oslanja na Cloud platforme kao što su Microsoft Azure, Microsoft/Office 365, Google Cloud Platform i Amazon Web Services te vlastiti portfelj usluga za razvoj novih poslovnih modela i rješenja s visokom dodanom vrijednošću. Nephosove usluge usmjerene su na brže ostvarivanje poslovnih ciljeva korisnika, a omogućuju im da dobiju najviše od njihovih informacijsko-tehnoloških ulaganja. Nephosovi klijenti mogu se osloniti na  znanje stručnjaka koji su u stanju razumjeti njihove strateške ciljeve kao i svjetske tehnološke trendove.

Još iz kategorije

Prihodi od MaaS pretplata narast će za 900 posto do 2027.

Prihodi od MaaS pretplata narast će za 900 posto do 2027.

20.10.2021.

Pretplatnici na MaaS (Mobility-as-a-Service) generirat će 53 milijardi američkih dolara za poslužitelje platformi tog tipa do 2027., navodi Juniper Research. U ovoj godini generirat će se, prema prognozi, 5,3 milijarde dolara.

Tvrtka u vlasništvu Stipe Matića kupuje Omega software

Tvrtka u vlasništvu Stipe Matića kupuje Omega software

19.10.2021.

Vlasnik M SAN Grupe i KING ICT-a Stipo Matić, dogovorio je preuzimanje tvrtke Omega software, kako sami tvrde prepoznali su je kao tvrtku koja ima znanje, kapacitete, iskustvo i tržišnu prepoznatljivost te se savršeno uklapa u strateške planove ekspanzije na internacionalna tržišta, upotpunjava naš široki  portfolio proizvoda, usluga i rješenja u domenama energetske učinkovitosti, industrije 4.0 i zelene ekonomije te digitalne transformacije najzahtjevnijih poslovnih subjekata.

PwC dosegao prihode 45 milijardi američkih dolara

PwC dosegao prihode 45 milijardi američkih dolara

19.10.2021.

Za 12 mjeseci, zaključno s 30. lipnja 2021., PwC-ova društva na svjetskoj razini imala su bruto prihod od 45 milijardi američkih dolara - 2,0 posto više u lokalnoj valuti i 4,9 posto u američkim dolarima. Nakon što je rast veći dio godine bio bez pomaka, značajno se ubrzao između travnja i lipnja, za 18,1 posto u odnosu na iste mjesece prošle godine.