NOVE PRILIKE

Infobip proširuje suradnju s Oraclom

Infobip proširuje suradnju s Oraclom
Dražen Tomić / Tomich Productions

Infobip je unaprijedio svoj odnos s Oracleom, postavši nezavisni dobavljač softvera (ISV) s pristupom Oracle Integration Cloudu. Sada tvrtke koje koriste bilo koje Oracle rješenje mogu pristupiti Infobipovoj višekanalnoj platformi putem Oracle Cloud Marketplace (OCM). Oni mogu brzo orkestrirati moćne interakcije, pomoći u povećanju zadovoljstva kupaca, povećati prodaju i poboljšati izvedbu kampanje.

Komunikacijski kanali Infobipa omogućit će tvrtkama isporuku iskustava razgovora u mnogim sektorima uključujući bankarske i financijske usluge, maloprodaju i e-trgovinu te ugostiteljstvo i slobodno vrijeme. Kroz suradnju s Infobipom, Oracle korisnici će dobiti uvide u kupce, omogućujući im prilagodbu strategija kampanja i njegovanje potencijalnih kupaca u svakoj fazi procesa kupnje.

Korisnici Oraclea mogu povezati dodatne kanale s jednim rješenjem kako bi im pomogli u zajedničkom radu, prenošenju razgovora s jednog kanala na drugi i postavljanju opcija prelaska u slučaju kvara kako bi klijentima osigurali primanje vremenski osjetljivih upozorenja i informacija. Infobip će također graditi dodatne integracije kroz Oracle Integration Cloud. Tvrtke mogu postići svoje ciljeve putem Infobipove mreže od više od 800 izravnih operaterskih veza i pouzdane mreže koja isporučuje više od 100 milijardi poruka godišnje, te Oracleovim najboljim marketinškim i prodajnim rješenjima za B2C i B2B tvrtke.

"Oracle je predan pružanju vodećih rješenja za korisničko iskustvo koja pomažu našim globalnim klijentima između poduzeća i korisnika da koriste podatke na inteligentniji način kako bi značajno poboljšali angažmane koje imaju sa svojim klijentima", rekao je Stephen Streich, potpredsjednik grupe upravljanje proizvodima, Oracle marketing. "Naša suradnja s Infobipom omogućit će našim klijentima pristup najnovijim komunikacijskim rješenjima kako bi se kontinuirano pružala vrijednost."

Infobip je započeo suradnju s Oracleom 2018. godine kao član OPN-a, omogućujući korisnicima Oracle Cloud Customer Experience (CX) da usmjere interakcije potrošača koristeći Oracle Responsys, Oracle Eloqua i Oracle Digital Assistant. Infobipova rješenja pomogla su omogućiti tvrtkama da isporuče personalizirane, višekanalne poruke i njeguju odnose s korisnicima putem WhatsAppa, Vibera i SMS-a. Ovim integracijama dosad je upravljano s više od 18 milijardi interakcija preko 65 korisnika.

„Potrošači žele imati iskustva razgovora s tvrtkom ili robnom markom preko kanala koje koriste sa svojim obiteljima i prijateljima. To znači da tvrtke moraju ponuditi i integrirati širok raspon komunikacijskih kanala. Zato smo unaprijedili našu suradnju s Oracleom postavši Oracle ISV. Uz mogućnost integriranja naše potpune višekanalne komunikacijske platforme u bilo koje Oracle rješenje, dostupno putem Oracle Cloud Marketplacea, možemo pomoći tvrtkama, bez obzira na njihov sektor ili slučaj upotrebe, stvoriti iskustva razgovora koja povećavaju konverzije, pospješuju prodaju i potiču lojalnost,” rekao je. Veselin Vuković, globalni potpredsjednik za strateške saveze i partnerstva u Infobipu.