Combis nakon uspješnog projekta u Hrvatskoj iskoračio na rumunjsko tržište

Combis nakon uspješnog projekta u Hrvatskoj iskoračio na rumunjsko tržište

Regionalni sistem integrator Combis proširio je svoje poslovanje na istočnu Europu gdje za rumunjsku stambenu štedionicu Raiffeisen Banca pentru Locuinte implementira središnju ('core') aplikaciju za upravljanje poslovnim procesima. Combis u ovom projektu nastupa zajedno s Raiffeisen stambenom štedionicom Hrvatska kao tvrtkom partnerom u razvoju ove napredne aplikacije.

Combis je prvotno implementirao centralizirani i konsolidirani sustav za upravljanje poslovnim procesima stambene štedionice u Raiffesien stambenoj štedionici Hrvatska. Sada se sustav proširio i na rumunjsku članicu Raiffeisen grupe. „Riječ je zapravo o vrlo modernom 'core' sustavu na kojem se temelji poslovanje stambene štedionice, a osuvremenjivanje je izvedeno s naprednim IT alatima koji prate logiku poslovanja stambenih štedionica.“ – izjavio je Damir Horvat, International Business Manager iz Combisa.

„Ne skrivamo zadovoljstvo novim sustavom koji je vrlo automatiziran te donosi niz mjerljivih prednosti, prvenstveno za naše zaposlenike. Primjerice, slijedom povećanja brzine odnosno oslobađanja poslovnih resursa dolazi do unapređenja poslovnih procesa te, posljedično, do učinkovitije i bolje usluge prema našim krajnjim korisnicima.“ – izjavio je Franjo Franjić, član Uprave Raiffeisen stambene štedionice. „Ponosni smo što je naš napredak prepoznat i u regiji te odluku rumunjske članice Raiffeisen grupe o implementaciji, smatramo najboljim priznanjem našeg novog 'core' sustava.“ – zaključuje Franjić.

Combisov Sektor za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja intenzivno radi na razvoju takozvanih 'core' sustava što podrazumijeva one poslovne sustave koji čine temelj poslovanja neke tvrtke ili organizacije. „Trenutno je fokus Sektora stavljen upravo na sustave za stambene štedionice koji otvaraju Combisu vrata i prema drugim regijama u Europi gdje su prisutne stambene štedionice Raiffeisen grupe.“ – izjavio je Marinko Žagar, direktor Combisovog Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja.

Još iz kategorije

S&T kupio Iskratel

S&T kupio Iskratel

01.07.2020. komentiraj

Slovenski Iskratel Group, jedan od vodećih europskih ICT poslužitelja za digitalnu transformaciju u telekomunikacijama, prijevozu, javnoj sigurnosti i energetskoj industriji, postao je dio austrijske kompanije S&T AG. Riječ je o vodećem dobavljaču IT sustava, njihovih usluga i rješenja, u središnjoj i istočnoj Europi. Ta grupacija zapošljava oko 4900 ljudi i djeluje na području 32 zemlje diljem svijeta.

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

01.07.2020. komentiraj

S obzirom na to da su najpoželjniji poslodavci njemački trgovački lanci dm-drogerie markt d.o.o., MÜLLER TRGOVINA ZAGREB d.o.o. te LIDL d.o.o. ne čudi podatak da najviše ispitanika (34 posto) želi raditi u privatnoj tvrtki u stranom vlasništvu.

Velika borba za digitalne urede

Velika borba za digitalne urede

01.07.2020. komentiraj

Microsoftov Teams i Slack nastavili su voditi bitku za “digitalne urede” i tijekom pandemije koronavirusa, što se može vidjeti na porastu broja korisnika tih platformi, ali i cijelom nizu pogodnosti, noviteta i sadržaja u najavi.