Combis nakon uspješnog projekta u Hrvatskoj iskoračio na rumunjsko tržište

Combis nakon uspješnog projekta u Hrvatskoj iskoračio na rumunjsko tržište

Regionalni sistem integrator Combis proširio je svoje poslovanje na istočnu Europu gdje za rumunjsku stambenu štedionicu Raiffeisen Banca pentru Locuinte implementira središnju ('core') aplikaciju za upravljanje poslovnim procesima. Combis u ovom projektu nastupa zajedno s Raiffeisen stambenom štedionicom Hrvatska kao tvrtkom partnerom u razvoju ove napredne aplikacije.

Combis je prvotno implementirao centralizirani i konsolidirani sustav za upravljanje poslovnim procesima stambene štedionice u Raiffesien stambenoj štedionici Hrvatska. Sada se sustav proširio i na rumunjsku članicu Raiffeisen grupe. „Riječ je zapravo o vrlo modernom 'core' sustavu na kojem se temelji poslovanje stambene štedionice, a osuvremenjivanje je izvedeno s naprednim IT alatima koji prate logiku poslovanja stambenih štedionica.“ – izjavio je Damir Horvat, International Business Manager iz Combisa.

„Ne skrivamo zadovoljstvo novim sustavom koji je vrlo automatiziran te donosi niz mjerljivih prednosti, prvenstveno za naše zaposlenike. Primjerice, slijedom povećanja brzine odnosno oslobađanja poslovnih resursa dolazi do unapređenja poslovnih procesa te, posljedično, do učinkovitije i bolje usluge prema našim krajnjim korisnicima.“ – izjavio je Franjo Franjić, član Uprave Raiffeisen stambene štedionice. „Ponosni smo što je naš napredak prepoznat i u regiji te odluku rumunjske članice Raiffeisen grupe o implementaciji, smatramo najboljim priznanjem našeg novog 'core' sustava.“ – zaključuje Franjić.

Combisov Sektor za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja intenzivno radi na razvoju takozvanih 'core' sustava što podrazumijeva one poslovne sustave koji čine temelj poslovanja neke tvrtke ili organizacije. „Trenutno je fokus Sektora stavljen upravo na sustave za stambene štedionice koji otvaraju Combisu vrata i prema drugim regijama u Europi gdje su prisutne stambene štedionice Raiffeisen grupe.“ – izjavio je Marinko Žagar, direktor Combisovog Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Gameri nisu oduševljeni novim Nvidia grafičkim karticama

INFOGRAFIKA: Gameri nisu oduševljeni novim Nvidia grafičkim karticama

25.04.2019. komentiraj

Nvidia je objavila zaradu ostvarenu u posljednjem kvartalu prošle godine i lošija je od očekivanja pa su u kompaniji izrazili blagu zabrinutost, kao i potrebu za promjenom strategije kako bi potražnja ipak počela ispunjavati zacrtane ciljeve.

Include se vraća na Funderbeam SEE po najmanje 1,2 milijuna eura kapitala

Include se vraća na Funderbeam SEE po najmanje 1,2 milijuna eura kapitala

25.04.2019. komentiraj

Solinski Include, tvrtka proizvođač pametnog urbanog namještaja, osnivača Ivana Mrvoša, danas je pred brojnim zainteresiranim ulagačima u prostorijama Zagrebačke burze lansirala novu kampanju za prikupljanje kapitala na crowdfunding platformi Funderbeam SEE. Time je Include, nakon svoje prve uspješne kampanje u kojoj su prikupili 465 tisuća eura, postala prva kompanija koja se na zagrebački Funderbeam SEE vraća po novi kapital, ovaj put po minimalno 1,2 milijuna eura.

Uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda u RH: Započinje registracija proizvođača i trgovaca

Uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda u RH: Započinje registracija proizvođača i trgovaca

25.04.2019. komentiraj

Sukladno EU Direktivi kojom se propisuje uspostava sustava sljedivosti duhanskih proizvoda za zemlje članice, AKD je, kao nacionalni izdavatelj za Republiku Hrvatsku, 23. travnja započeo s izdavanjem jedinstvenih identifikacijskih oznaka gospodarskim subjektima. Neregistrirani gospodarski subjekti nakon 20. svibnja 2019. neće moći prodavati duhanske proizvode.