Canon predstavlja novu generaciju svog pametnog softvera za skeniranje Scan2x Online

Canon predstavlja novu generaciju svog pametnog softvera za skeniranje Scan2x Online

Uz stalan cilj da suvremene urede ojača tehnologijama koje će značajno poboljšati uredski rad, Canon je upotpunio svoj portfelj rješenjem Scan2x Online. Riječ je o inačici sveobuhvatnog pametnog rješenja za unos dokumenata koja je temeljena na oblaku, a osmišljena je da pojednostavni i automatizira proces skeniranja dokumenata s papira ili iz fotografija u oblik pogodan za digitalnu pohranu. To rješenje štedi vrijeme, povećava učinkovitost i pojednostavljuje skeniranje.

Scan2x je rješenje za unos dokumenata koje može raditi samostalno ili u umreženom okruženju, a dovoljno je inteligentno da zna što skenira. Pojednostavljeno, ako se skenira račun, Scan2x će ga proslijediti u računovodstvo da bi se moglo provesti plaćanje. Nova inačica tog rješenja koju Canon predstavlja – Scan2x Online – tu provjerenu tehnologiju smješta u oblak, omogućujući jednostavnu implementaciju uz niske troškove bez skupe infrastrukture, centralizirane administracije te upravljanja korisnicima od strane tvrtkinog IT odjela.

Scan2x Online može se jednostavno integrirati s rješenjima za upravljanje dokumentima kao što je Canonov Therefore te podržava povezivanje putem weba s drugim rješenjima u oblaku i korisničkim aplikacijama, FTP poslužiteljima i bazama podataka, istovremeno osiguravajući ugodan i brz korisnički doživljaj. S Canonovim rješenjem za skeniranje korisnicima je omogućeno da se u potpunosti usredotoče na njihove dnevne obaveze, dok Scan2x Online preuzima brigu o radu s dokumentima. Jednostavno i intuitivno web-sučelje omogućuje ujednačeno iskustvo na svakom uređaju. Uz opciju „Follow-me“ za skeniranje, korisnici mogu skenirati dokument koristeći aplikaciju na mobilnom uređaju i dovršiti posao na stolnom računalu.

“Tehnologija treba pojednostavniti vaše poslovne procese. Scan2x Online smo stvorili upravo za taj zadatak i on pojednostavljuje skeniranje i upravljanje dokumentima, pretvarajući ga u jedan proces koji se toliko jednostavno koristi da ne može biti lakši“, Sašo Bende, konzultant za poslovna rješenja u tvrtki Canon Adria

Scan2x Online može pratiti tijek dokumenata i točno zna tko je skenirao što, pojašnjavaju u Canonu i dodaju da to znači da u svakom trenutku znate koja osoba je prva unijela dokument u sustav. Inteligentna tehnologija skeniranja misli umjesto korisnika. Korisnici trebaju samo odabrati posao koji žele dovršiti i rješenje će automatski primijeniti prave postavke, uključujući postavke skenera, učitavanje ispravnih informacija iz dokumenta i pohranu dokumenta na jedno ili više odredišta. Sve potpuno automatski.

„Bez obzira kojim poslom se bavite, Scan2x Online mu se može prilagoditi. Moguće ga je koristiti tako da zadovolji složene zahtjeve međunarodne financijske institucije ili malog online start-upa. Licenciranje zasnovano po broju uređaja omogućuje cjenovno učinkovito upravljanje prema potrebama vaše organizacije. Postavite sigurnost, usklađenost i odgovornost na prvo mjesto, s PIN-ovima za svakog korisnika, opcionalnim identifikacijskim karticama ili čitačem otiska prsta za odgovoran i siguran trag dokumenata. Automatizirajte procese da biste osigurali uskladivost sa zakonskim propisima koji su sve obimniji, uključujući redaktiranje osjetljivih korisničkih podataka kako bise bili usklađeni s Općom uredbom o zaštiti podataka Europske unije(GDPR)“, ističu iz Canona.

Još iz kategorije

Developeri ne pristaju na manje plaće jer rade od doma

Developeri ne pristaju na manje plaće jer rade od doma

04.07.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa postavila je više od četiri milijarde ljudi u izolaciju, a stotine milijuna počeli su raditi aktivno na daljinu, što su organizacije prihvatile kao novu stvarnost i nakon vrhunca krize, ali i pokušale iskoristiti kako bi uštedjele. Što se zaposlenima u IT sektoru ne sviđa.

Ružica Gelo pridružila se timu konzultanata tvrtke MKPS

Ružica Gelo pridružila se timu konzultanata tvrtke MKPS

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka MKPS osnažila je tim dolaskom Ružice Gelo, stručnjakinje s više od 20 godina profesionalnog iskustva u područjima EU integracija i politika, objavili su iz ove konzultantske tvrtke. Profesionalnu karijeru započela je u hrvatskom Ministarstvu poljoprivrede, gdje je nakon podrške pregovorima o pristupanju Hrvatske Svjetskoj trgovinskoj organizaciji, imenovana za voditeljicu odjela za EU i trgovinsku integraciju.

Prošli mjesec u IT javnim nabavama ugovoreno poslova u vrijednosti 303,13 milijuna kuna

Prošli mjesec u IT javnim nabavama ugovoreno poslova u vrijednosti 303,13 milijuna kuna

03.07.2020. komentiraj

Najnovija analiza Tenderi.hr o stanju na domaćem IT tržištu kada je riječ javnim nabavama pokazuje kako je ukupna vrijednost tendera za koje je sklopljen ugovor u lipnju bila 318,77 milijuna kuna, a ugovoreno je od toga iznosa 303,13 milijuna kuna.