Kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije

Kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije

Foto: Opera

Internetski preglednici podsjećaju na moderne automobile i sve više počinju izgledati kao oni, što znači da ako se žele izdići iznad konkurencije, moraju nuditi nešto novo. Opera čini upravo to pa je uz sve novitete kroz posljednje dvije godine uvela na Android verziji podršku za teme, ali i kripto plaćanja.

Ukoliko je nekome dosadno imati standardne bijele i crne teme, Opera je pravi izbor sa svojom paletom boja, koje dolaze s Opera 54 za Android mobilni operativni sustav. Ujedno, s bojama su i animacije brže te "lakše" pa je mobilnim korisnicima samo iskustvo korištenja Opere još bolje.

Posebno onima koji su angažirani na području kriptovaluta jer kroz Operu 54 može se automatski obavljati bitcoin ili ethereum transakcije, što samo dodatno poboljšava uslugu vezanu za kriptovalute koja postoji otprije na ovom internetskom pregledniku čiji je cilj nametnuti se originalnosti i inovacijama. Dakle, korisnici više ne moraju napuštati browser i obavljati transakcije kroz druge platforme jer postoji podrška za TRX i TRON DAapps.

Ovaj internetski preglednik može se preuzeti na Google Play Store ili kroz APK Mirror.

Iznimno zanimljivo, u svakom slučaju, posebno jer treba vidjeti što sve Opera dalje planira. Prisjetimo se samo gaming verzije tog browsera. Riječ je o Opera GX iz srpnja ove godine, koja nudi mogućnost podešavanja koliko resursa troši računalo u trenucima kad se "podigne" Opera GX, tako da što više ide na nju, a ne da se troši "uokolo". Time se surfanje uvelike olakšava jer jasno je svima koji su ikad igrali video igre na računalima, što se zna dogoditi u trenucima kad bi se "spustio prozor" i pokušalo surfati. Ili, kad bi ostao uključen internetski preglednik.

Također, osim mogućnosti preusmjeravanje resursa koje nudi GX Control na Opera GX, ovaj browser dolazi s integracijom za Twtich platformu, što znači da se korisnici mogu jednostavno prijaviti na svoj Twitch korisnički račun. Dosad to nije bila mogućnost, iako je Opera nudila mogućnosti prijave na WhatsApp, Facebook Messenger, VK i Telegram.

Palac gore za Operu, u svakom slučaju!

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Cyber Monday šoping ludilo

INFOGRAFIKA: Cyber Monday šoping ludilo

22.02.2020. komentiraj

Američki Dan zahvalnosti u davnoj je prošlosti bilo vrijeme kad su ljudi izražavali zahvalnost onime što imaju, ali u današnje je to ipak vrijeme kad se izražava želja za onime što bi voljeli imati. Zato trgovine bilježe rast prihoda iz godine u godinu, a samo u ovoj rekordi su potpuno porušeni, prvenstveno kad se radi i o online kupovini.

Zacrtavanje puta prema naprijed u regulaciji online sadržaja

Zacrtavanje puta prema naprijed u regulaciji online sadržaja

21.02.2020. komentiraj

Tijekom proteklog desetljeća internet je jačao gospodarstva, ponovno spajao obitelji, prikupljao novac u humanitarne svrhe i pomagao u ostvarenju političkih promjena. Međutim, također je olakšao dijeljenje štetnog sadržaja poput govora mržnje i terorističke propagande.

Lažni antivirusi haraju Androidom

Lažni antivirusi haraju Androidom

21.02.2020. komentiraj

Android korisnici ponovno su u opasnosti jer antivirusne aplikacije koje bi ih trebale štititi čine upravo suprotno i dovode ih u opasnost, razotkrila je kompanija VPNpro kroz svoje istraživanje na Google Play Storeu.