TV EMISIJA

ICTbusiness TV:  Nove tehnologije koje dolaze dominirale CES-om u Las Vegasu

ICTbusiness TV:  Nove tehnologije koje dolaze dominirale CES-om u Las Vegasu

Godina uvijek počinje sajmom CES u Las Vegasu, stvari se nisu posložile da odemo tamo ove godine, ali sljedeće možda bude drugačije, no to nas nije spriječilo da vam donesemo djelić atmosfere iz grada za koji se kaže da „Što se dogodi u Las Vegasu ostaje u Las Vegasu“. E pa u ovom slučaju nije tako.

CES je ugostio više od 4000 tvrtki izlagača iz cijelog svijeta kako bi podijelili svoje inovacije i partnerstva u umjetnoj inteligenciji, održivosti i drugim poljima koja se suočavaju s velikim globalnim izazovima. Do 130.000 posjetitelja i medija vidjet će priče ovih kompanija. Oni uključuju rekordan broj startupa u Eureka Parku, kako sami tvrde domu revolucionarne tehnologije, pokazujući da svatko može skalirati ideju koja će promijeniti svijet.

Na društvenim mrežama CES 2024 spomenut je preko 380 tisuća puta, i objavljeno je preko 27 tisuća novinskih članaka, što je generiralo više od 20 milijardi impresija hashtaga #CES2024 diljem svijeta. Tako je CES 2024 ušao je u top 10 medijski najpraćenijih događaja na svijetu u posljednjih godinu dana.