ICTbusiness TV: Najveća domaća IT konferencija Infobip Shift

ICTbusiness TV: Najveća domaća IT konferencija Infobip Shift

Nakon što je prije svega zbog promjena posljednjih godina zauvijek nestala dotad najveća domaća IT konferencija WinDays, a slično se dogodilo i s nekoliko manjih konferencija uvjerljivo najvećom postaje i ostaje Infobip Shift.

Ovogodišnja konferencija u Zadru, okupila više od 4.000 developera i IT stručnjaka iz brojnih zemalja svijeta, dok je online prijenos pratilo oko 6.000 sudionika. Na konferenciji smo razgovarali sa suosnivačem Infobipa i CTO-om kompanije Izabelom Jelinićem.

Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a  konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu, pojašnjava Ivan Burazin, član Uprave Infobipa i osnivač Shifta te dodaje da će u Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent.

Tu je i razgovor s Krunoslavom Cokolom inženjerom u Infobipu o tome kako graditi timove, a za kraj je tu razgovor s Nikolom Pavešićem koji je direktor Infobipovog Startup Tribea - programa za poticanje startupova.