Sony se fokusira na nosive tehnologije

Sony se fokusira na nosive tehnologije

Foto: Sony

Sony se polako pokazuje kao respektabilan igrač u području pametnih telefona  i mobilnih tehnologija. Sa svojim Xperia Z linijama i pametnim satovima polako počinje izgrađivati prepoznatljivost u svijetu nosive tehnologije.

Teško se probiti među tako jakim igračima kao što su Samsung i Apple, no Sony ima snage i znanja za tako nešto. Izgleda kako tehnološki div iz Japana ima namjere da poboljša svoje nosive uređaje, a više informacija saznat ćemo sljedeći tjedan na MWC-u u Barceloni.

Sony je poznata inovativna tvrtka i bez obzira na kvalitetne uređaje prodaja nije išla najbolje. U tom segmentu Sony želi popraviti rezultate, posebice u području pametnih satova. Njihov Smartwatch 2 dobio je dobre kritike pa se nadamo kako će to Sony znati kapitalizirati.

Njihova najveća prednost nad glavnim konkurentom Samsungom je ta da je Galaxy Gear osmišljen samo za rad s Galaxy pametnim telefonima. Jedva čekamo Barcelonu da vidimo što nam je to Sony pripremio.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.