Sony se fokusira na nosive tehnologije

Sony se fokusira na nosive tehnologije

Foto: Sony

Sony se polako pokazuje kao respektabilan igrač u području pametnih telefona  i mobilnih tehnologija. Sa svojim Xperia Z linijama i pametnim satovima polako počinje izgrađivati prepoznatljivost u svijetu nosive tehnologije.

Teško se probiti među tako jakim igračima kao što su Samsung i Apple, no Sony ima snage i znanja za tako nešto. Izgleda kako tehnološki div iz Japana ima namjere da poboljša svoje nosive uređaje, a više informacija saznat ćemo sljedeći tjedan na MWC-u u Barceloni.

Sony je poznata inovativna tvrtka i bez obzira na kvalitetne uređaje prodaja nije išla najbolje. U tom segmentu Sony želi popraviti rezultate, posebice u području pametnih satova. Njihov Smartwatch 2 dobio je dobre kritike pa se nadamo kako će to Sony znati kapitalizirati.

Njihova najveća prednost nad glavnim konkurentom Samsungom je ta da je Galaxy Gear osmišljen samo za rad s Galaxy pametnim telefonima. Jedva čekamo Barcelonu da vidimo što nam je to Sony pripremio.

Još iz kategorije

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

15.02.2019. komentiraj

Microsoft ulaže značajne napore u postavljanje Windows 10 operativnog sustava na svaki računalni uređaj pa kao dio tih napora korisnici odsad mogu imati punu verziju „desetke“ za ARM uređaje na Raspberry Pi.

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

14.02.2019. komentiraj

NOA će u Barceloni na Mobile World Congressu 2019 predstaviti još jedan pametni telefon iz Element F serije, NOA F10 Pro. Posebnosti tog uređaja su kamera kojom upravlja umjetna inteligencija, kapacitet baterije, brzo bežično punjenje i dizajn zaslona. Ono što će se sigurno svidjeti korisnicima je trostruka kamera na stražnjoj strani mobitela te prednja od čak 25 MP.

Prodaja mobitela u 2018. pala za 4 posto

Prodaja mobitela u 2018. pala za 4 posto

11.02.2019. komentiraj

Pametni telefoni u prošloj su godini pali po pitanju prodaje za četiri posto u odnosu na 12 mjeseci ranije i to jasno pokazuju rezultati koje za 2018. pružaju IDC i Counterpoint. Najgore od svega jest što s krajem siječnja još uvijek nije pronađen odgovor kako negativnu situaciju pretvoriti u pozitivnu.