Sony se fokusira na nosive tehnologije

Sony se fokusira na nosive tehnologije

Foto: Sony

Sony se polako pokazuje kao respektabilan igrač u području pametnih telefona  i mobilnih tehnologija. Sa svojim Xperia Z linijama i pametnim satovima polako počinje izgrađivati prepoznatljivost u svijetu nosive tehnologije.

Teško se probiti među tako jakim igračima kao što su Samsung i Apple, no Sony ima snage i znanja za tako nešto. Izgleda kako tehnološki div iz Japana ima namjere da poboljša svoje nosive uređaje, a više informacija saznat ćemo sljedeći tjedan na MWC-u u Barceloni.

Sony je poznata inovativna tvrtka i bez obzira na kvalitetne uređaje prodaja nije išla najbolje. U tom segmentu Sony želi popraviti rezultate, posebice u području pametnih satova. Njihov Smartwatch 2 dobio je dobre kritike pa se nadamo kako će to Sony znati kapitalizirati.

Njihova najveća prednost nad glavnim konkurentom Samsungom je ta da je Galaxy Gear osmišljen samo za rad s Galaxy pametnim telefonima. Jedva čekamo Barcelonu da vidimo što nam je to Sony pripremio.

Još iz kategorije

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

21.10.2020. komentiraj

Na fontanu Sveučilišne livade je 21. listopada u 20 sati projiciran logotip kampanje Dan bez mobitela u prometu čime je grad Zagreb i simbolički podržao kampanju osvješćivanja o opasnostima korištenja mobitela u prometu, koja se provodi već četvrtu godinu. Podaci govore kako se mobitel  popeo s četvrtog na treće mjesto kao uzrok prometnih nesreća. Lani je MUP uhvatio 43.240 vozača da koriste mobitel u vožnji, što je 6 posto više nego u 2018. godini.

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja Speedlite EL-1 – novu bljeskalicu iz linije Speedlite visokih performansi koja dosljedno i pouzdano funkcionira čak i u nepovoljnim uvjetima zahvaljujući robusnom dizajnu otpornom na vremenske prilike, tvrde u kompaniji.

Novi kompaktan fotić iz Canon

Novi kompaktan fotić iz Canon

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe je predstavio PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat razlučivosti 12 megapiksela koji stane na dlan sa stabilizacijom slike i zumom u tri koraka koji se lako koristi. Pomoću njega korisnici će moći iskusiti svaki trenutak i detaljno ga ponovno proživjeti, tvrde u kompaniji.