Sony se fokusira na nosive tehnologije

Sony se fokusira na nosive tehnologije

Foto: Sony

Sony se polako pokazuje kao respektabilan igrač u području pametnih telefona  i mobilnih tehnologija. Sa svojim Xperia Z linijama i pametnim satovima polako počinje izgrađivati prepoznatljivost u svijetu nosive tehnologije.

Teško se probiti među tako jakim igračima kao što su Samsung i Apple, no Sony ima snage i znanja za tako nešto. Izgleda kako tehnološki div iz Japana ima namjere da poboljša svoje nosive uređaje, a više informacija saznat ćemo sljedeći tjedan na MWC-u u Barceloni.

Sony je poznata inovativna tvrtka i bez obzira na kvalitetne uređaje prodaja nije išla najbolje. U tom segmentu Sony želi popraviti rezultate, posebice u području pametnih satova. Njihov Smartwatch 2 dobio je dobre kritike pa se nadamo kako će to Sony znati kapitalizirati.

Njihova najveća prednost nad glavnim konkurentom Samsungom je ta da je Galaxy Gear osmišljen samo za rad s Galaxy pametnim telefonima. Jedva čekamo Barcelonu da vidimo što nam je to Sony pripremio.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.