Appleova tri iPhone 8 modela dominirat će u 2017.

Appleova tri iPhone 8 modela dominirat će u 2017.

Foto: Ilustracija

Analitičari tvrtke KGI Securities uvjereni su kako će tri iPhone 8 modela u 2017. prijeći broju od 120 milijuna prodanih uređaja. iPhone 6 i iPhone 6 Plus su bili veliki hit u novijoj povijesti Applea te su se iznimno dobro prodavali. No, iPhone 6 izdanje neće biti ništa u usporedbi s onim što će se dogoditi u 2017.

iPhone 8 modeli trebali bi zasjeniti iPhone 6 telefone, ističe se u izvješću od strane KGI Securities te se može očekivati prodaja između 125 do 150 milijuna primjeraka uređaja. Visoka potražnja bit će zbog nekoliko razloga - uzbudljiv, novi dizajn, AMOLED tehnologija, razne nove značajke kao što je bežično punjenje i ostalo.

U izvješću se navodi kako će bežično punjenje biti na svim modelima, prenosi 9to5Mac. Stakleni dizajn sigurno će izazvati pravu malu revoluciju na tržištu pametnih telefona, tehnologija dual-kamere trebala bi biti bolja od onoga što Apple sada nudi u iPhone 7. Hoće li Apple ažurirati razlučivosti zaslona, ​​ostaje još da se vidi. Apple će koristiti samo QHD AMOLED panele na Pro i Plus modelima,a bilo je i nekih glasina o 4K panelima.

Nama se čini kako bi to bio preveliki zalogaj za Apple u ovom trenutku. Analitičari tvrde kako će Apple sada ponuditi kupcima, po prvi put nakon jako dugo vremena, nešto što je jače i veće od iPhone 6. iPhone 7 nije baš tako oduševio javnost i stručnjake kao što je to bio slučaj kod iPhone 6 modela. Ljubitelji iPhone telefona isticali su kako Apple nije učinio ništa za njih kao korisnike u svojim posljednjim izdanjima – sve je to već bilo viđeno negdje drugdje.

Apple fanovi žele se osjećati posebno i drugačije od drugih i zato im je važno da dobiju nešto novo, uzbudljivo i drugačije. iPhone treba izazvati strahopoštovanje, a mi smo sigurni kako će Appleova tri iPhone 8 modela dominirati u 2017.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.