Appleova tri iPhone 8 modela dominirat će u 2017.

Appleova tri iPhone 8 modela dominirat će u 2017.

Foto: Ilustracija

Analitičari tvrtke KGI Securities uvjereni su kako će tri iPhone 8 modela u 2017. prijeći broju od 120 milijuna prodanih uređaja. iPhone 6 i iPhone 6 Plus su bili veliki hit u novijoj povijesti Applea te su se iznimno dobro prodavali. No, iPhone 6 izdanje neće biti ništa u usporedbi s onim što će se dogoditi u 2017.

iPhone 8 modeli trebali bi zasjeniti iPhone 6 telefone, ističe se u izvješću od strane KGI Securities te se može očekivati prodaja između 125 do 150 milijuna primjeraka uređaja. Visoka potražnja bit će zbog nekoliko razloga - uzbudljiv, novi dizajn, AMOLED tehnologija, razne nove značajke kao što je bežično punjenje i ostalo.

U izvješću se navodi kako će bežično punjenje biti na svim modelima, prenosi 9to5Mac. Stakleni dizajn sigurno će izazvati pravu malu revoluciju na tržištu pametnih telefona, tehnologija dual-kamere trebala bi biti bolja od onoga što Apple sada nudi u iPhone 7. Hoće li Apple ažurirati razlučivosti zaslona, ​​ostaje još da se vidi. Apple će koristiti samo QHD AMOLED panele na Pro i Plus modelima,a bilo je i nekih glasina o 4K panelima.

Nama se čini kako bi to bio preveliki zalogaj za Apple u ovom trenutku. Analitičari tvrde kako će Apple sada ponuditi kupcima, po prvi put nakon jako dugo vremena, nešto što je jače i veće od iPhone 6. iPhone 7 nije baš tako oduševio javnost i stručnjake kao što je to bio slučaj kod iPhone 6 modela. Ljubitelji iPhone telefona isticali su kako Apple nije učinio ništa za njih kao korisnike u svojim posljednjim izdanjima – sve je to već bilo viđeno negdje drugdje.

Apple fanovi žele se osjećati posebno i drugačije od drugih i zato im je važno da dobiju nešto novo, uzbudljivo i drugačije. iPhone treba izazvati strahopoštovanje, a mi smo sigurni kako će Appleova tri iPhone 8 modela dominirati u 2017.

Još iz kategorije

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

21.09.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe na tržište donosi DataTraveler 2000 enkriptiranog USB diska kapaciteta 128GB. DataTraveler 2000 sadrži alfanumeričku tipkovnicu koja omogućava korisnicima zaključavanje uređaja kombinacijom riječi i brojeva za jednostavan PIN koji pruža dodatnu razinu sigurnosti. Za još više sigurnosti, značajka automatskog zaključavanja se aktivira čim se uređaj nepropisno odvoji s glavnog uređaja.

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

20.09.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je najavio kako će oba modela PlayStation 5 konzole stići na europsko tržište 19. studenog. Preporučena cijena modela s Ultra HD Blu-Ray čitačem iznosi 499,99€, dok za digitalni model iznosi 399,99€.

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

19.09.2020. komentiraj

Apple je na svom eventu 15. rujna najavio Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple One pakete usluga, Apple Fitness Plus koji bi potencijalno bio konkurent za Peloton te iPad i iPad Air nadopune. Sve to s razlogom izaziva uzbuđenje kod korisnika.