U Hrvatskoj više od 1.300 električnih vozila: LAQO pripremio ponudu za njih

U Hrvatskoj više od 1.300 električnih vozila: LAQO pripremio ponudu za njih

Električna vozila sve su snažnije zastupljena u ukupnoj svjetskoj prodaji automobila, a takvi automobili sve su popularniji i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300, dok podaci udruge Strujni krug ukazuju na to da se trenutno u Hrvatskoj može kupiti više od 50 modela električnih automobila.

Interes za električnim vozilima sve više raste, posebice zbog ekološke prihvatljivosti takvih automobila. Stoga je LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje u Hrvatskoj, pripremio ponudu za električna vozila. Svi vlasnici osobnih električnih automobila koji do 14. srpnja ugovore policu Obveznog osiguranja vozila upisivanjem koda PAVLE200 ostvarit će popust u iznosu od 200 kuna. LAQO, najznačajniji iskorak na hrvatskom tržištu u području Insuretecha, na taj način promiče odgovorno ponašanje prema okolišu.

LAQO je pripremio i pogodnosti za sva ostala osobna vozila. Do 14. srpnja traje ljetna akcija u kojom kupci mogu ostvariti popust od 100 kuna upisivanjem koda PAVLE100 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje, a više informacija o pogodnostima moguće je pronaći na www.laqo.hr.

LAQO osiguranje je digitalni brend Croatia osiguranja, koji djeluje u sastavu Adris grupe, a koji na hrvatskome tržištu nudi ugovaranje Obveznog i Kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način. Uz Croatijin LAQO ugovaranje auto osiguranja je moguće u nekoliko klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute.

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

24.07.2021.

Dok se polaznici prve generacije programa prekvalifikacije za programera/ku umjetne inteligencije bliže kraju edukacije, AI Centar Lipik se priprema za nove prijave. Službeno su otvorene prijave za drugu generaciju, a sudeći prema prijašnjim prijavama, očekuje se još veći broj odaziv

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

24.07.2021.

Pandemija koronavirusa potaknula je mnoge ljude da se uključe u e-učenje i samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56 posto više prometa, dok je broj klijenata porastao za 94 posto u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine, objavio je Payoneer, globalna platforma za međunarodna plaćanja.

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

23.07.2021.

Trajanje ranije izdanih potvrda automatski se produžuje i nije potrebno ponovno podnositi zahtjev. Građani od ovoga tjedna mogu svoje potvrde pohraniti i u digitalni novčanik mobilne aplikacije CovidGO, koji brine i o statusu potvrda.