Rimac Automobili nastavljaju širenje

Rimac Automobili nastavljaju širenje

Rimac Automobili objavili su još jednu ekspanziju međunarodne mreže partnera zahvaljujući odnosu s Kingsway Groupom, službenim partnerom na širem području Kine. Odnosno, u nekim od ključnih azijskih tržišta kao što su ono u Hong Kongu, Makau i Kini.

Odjel prodaje brine o partnerstvu Kingsway Group i svim detaljima koji se vežu uz ovo širenje poslovanja. Dakle, potrebno je osigurati alokaciju limitirane serije C_Two automobila u autorizirane partnerske trgovine, što je bitno kako bi klijenti dobili najbolju moguću uslugu.

Trenutno, prototipovi vozila prolaze kroz posljednja testiranja i nakon tog će Mate Rimac predstaviti spomenuti C_Two, sljedeću generaciju hiper automobila. Sve to znači da će predstavljanje biti ove godine, no službeni datum još uvijek nije naveden.

"Uzbuđeni smo što svijetu možemo predstaviti tehnološku budućnost upakiranu u ekskluzivni električni hiper automobil od 1914 konjskih snaga i 2300 Nm okretnog momenta", poručili su iz Rimac Automobila.

Riječ je o vozilu koje može dosegnuti do 412 kilometara na sat, do 100 km/h stiže za 1,85 sekundi, što je za masu od 1950 kilograma jako impresivno. Kapacitet baterije mu je 120 kWh, a domet jednog punjenja 650 kilometara. Ujedno, kad je prazna, baterija se napuni do 80 posto za pola sata. Vozilo ima i cijeli niz softverskih finesa, koje su također impozantne. I sve to sad će biti ponuđeno na ključnim azijskim tržištima.

"C_Two je nova generacija hiper automobila, kojom se "otključava" mogućnost ekstremnih performansi električnog pogonskog sklopa. Kao takav omogućit će novu razinu iskustva vožnje, a imat će korisničku podršku koja je paralelna s njegovom kvalitetom i jedinstvenošću. To znači da nije bitno gdje se na svijetu nalazite", kazao je Mate Rimac, izvršni direktor (CEO) Rimac Automobili.

"Stoga, iznimno smo sretni što primamo Kingsway Group u našu obitelj. Riječ je o kompaniji izvrsne reputacija i pristupa na ključnim tržištima za naše klijente u Hong Kongu, Makau i Kini. To je još jedan važan korak u izgradnji Rimac globalne mreže i brenda, ističe Rimac.

Krešimir Ćorić kao prvi čovjek prodaje također je izrazio zadovoljstvo sklopljenim partnerstvom te naglasio kako je uvjeren da će klijenti u Aziji dobiti personalizirano i unikatno iskustvo. Za Kingsway Group, koja će se pobrinuti za to iskustvo, ovo je još jedna prekretnica u poslovanju

"Rimac je inovativna kompanija s izvanrednim mogućnostima u elektrifikaciji i donosi nešto novo u ovim uzbudljivim vremenima za automobilsku industriju. Ponosni smo na partnerstvo s Matom i njegovom kompanijom te vjerujemo kako ćemo zajedno dosegnuti nove visine u regiji (Hong Kong, Makao, Kina, nap.a.)", naglasio je Albert Wong, CEO Kingsway Group Holdings.