Rimac Automobili nastavljaju širenje

Rimac Automobili nastavljaju širenje

Rimac Automobili objavili su još jednu ekspanziju međunarodne mreže partnera zahvaljujući odnosu s Kingsway Groupom, službenim partnerom na širem području Kine. Odnosno, u nekim od ključnih azijskih tržišta kao što su ono u Hong Kongu, Makau i Kini.

Odjel prodaje brine o partnerstvu Kingsway Group i svim detaljima koji se vežu uz ovo širenje poslovanja. Dakle, potrebno je osigurati alokaciju limitirane serije C_Two automobila u autorizirane partnerske trgovine, što je bitno kako bi klijenti dobili najbolju moguću uslugu.

Trenutno, prototipovi vozila prolaze kroz posljednja testiranja i nakon tog će Mate Rimac predstaviti spomenuti C_Two, sljedeću generaciju hiper automobila. Sve to znači da će predstavljanje biti ove godine, no službeni datum još uvijek nije naveden.

"Uzbuđeni smo što svijetu možemo predstaviti tehnološku budućnost upakiranu u ekskluzivni električni hiper automobil od 1914 konjskih snaga i 2300 Nm okretnog momenta", poručili su iz Rimac Automobila.

Riječ je o vozilu koje može dosegnuti do 412 kilometara na sat, do 100 km/h stiže za 1,85 sekundi, što je za masu od 1950 kilograma jako impresivno. Kapacitet baterije mu je 120 kWh, a domet jednog punjenja 650 kilometara. Ujedno, kad je prazna, baterija se napuni do 80 posto za pola sata. Vozilo ima i cijeli niz softverskih finesa, koje su također impozantne. I sve to sad će biti ponuđeno na ključnim azijskim tržištima.

"C_Two je nova generacija hiper automobila, kojom se "otključava" mogućnost ekstremnih performansi električnog pogonskog sklopa. Kao takav omogućit će novu razinu iskustva vožnje, a imat će korisničku podršku koja je paralelna s njegovom kvalitetom i jedinstvenošću. To znači da nije bitno gdje se na svijetu nalazite", kazao je Mate Rimac, izvršni direktor (CEO) Rimac Automobili.

"Stoga, iznimno smo sretni što primamo Kingsway Group u našu obitelj. Riječ je o kompaniji izvrsne reputacija i pristupa na ključnim tržištima za naše klijente u Hong Kongu, Makau i Kini. To je još jedan važan korak u izgradnji Rimac globalne mreže i brenda, ističe Rimac.

Krešimir Ćorić kao prvi čovjek prodaje također je izrazio zadovoljstvo sklopljenim partnerstvom te naglasio kako je uvjeren da će klijenti u Aziji dobiti personalizirano i unikatno iskustvo. Za Kingsway Group, koja će se pobrinuti za to iskustvo, ovo je još jedna prekretnica u poslovanju

"Rimac je inovativna kompanija s izvanrednim mogućnostima u elektrifikaciji i donosi nešto novo u ovim uzbudljivim vremenima za automobilsku industriju. Ponosni smo na partnerstvo s Matom i njegovom kompanijom te vjerujemo kako ćemo zajedno dosegnuti nove visine u regiji (Hong Kong, Makao, Kina, nap.a.)", naglasio je Albert Wong, CEO Kingsway Group Holdings.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Zaštitite svoje podatke prije nego se riješite medija za pohranu podataka

Zaštitite svoje podatke prije nego se riješite medija za pohranu podataka

02.03.2021.

Institut Ponemon u izvješću za 2017. godinu objavio je da u prosjeku svaki gubitak osjetljivog i(li) privatnog podatka korisnika ili klijenta košta 141 američki dolar, što nije mala stvar s obzirom da veće organizacije i kompanije imaju milijune takvih podataka u svojih arhivama, bilo da se radi o cloudu ili fizičkom načinu pohrane.

Paket24 dostavlja pakete do 10 kilograma na sve otoke

Paket24 dostavlja pakete do 10 kilograma na sve otoke

02.03.2021.

Hrvatska pošta je za sve otoke omogućila dostavu paketa mase do 10 kilograma putem usluge brze dostave Paket24. Izmjenama pravila o uručenju, usluga Paket24 izjednačena je s univerzalnom uslugom, a maksimalna masa umjesto dosadašnja dva kilograma iznosi 10 kilograma.

HANFA poziva na prijedloge i mišljenja o budućem EU pravnom okviru dijela kripto-imovine

HANFA poziva na prijedloge i mišljenja o budućem EU pravnom okviru dijela kripto-imovine

02.03.2021.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) poziva sve zainteresirane sudionike kripto tržišta i financijskog tržišta da predlože i komentiraju prijedlog Europske komisije kojim će se u budućnosti urediti regulatorni okvir za tržišnu infrastrukturu utemeljenu na tehnologiji decentraliziranog vođenja evidencije transakcija (tzv. DLT – Distributed Ledger Technology).