CANON SMART WORKING ROADSHOW 2023

Povežite svoje poslovanje: radite pametnije, a ne napornije

Povežite svoje poslovanje: radite pametnije, a ne napornije
Dražen Tomić / Tomich Productions

Canon Smart Working Roadshow 2023, koji se u danas održao u Zagrebu predstavljao je izvrsnu priliku za upoznavanje s Canonovim rješenjima s jednim zajedničkim nazivnikom – Smart Working.

Na događanjima koji se ovih dana događaju u Sloveniji, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji Canon i njegovi partneri pripremili su demonstracije stvarnih scenarija o tome kako raditi pametno, poboljšati učinkovitost zaposlenika, smanjiti troškove i povećati sigurnost.

Od hibridnog do pametnog

Smart Working možemo definirati kao mješavinu onoga što nazivamo hibridnim radom iz ureda i radom na daljinu, zamijenjenim pametnim radom – radom koji se može obaviti bilo kada, bilo gdje i s bilo kojim uređajem, što omogućuje maksimalnu fleksibilnost i učinkovitost. Tri ključna područja pametnog rada su suradnja i povećana produktivnost zaposlenika, ušteda troškova i sigurnost podataka. Imajući to na umu, bio je potreban veliki pomak u razmišljanju, budući da se rad s relacije ured – dom preselio u mnogo šire područje i s tim su se pojavile potpuno nove potrebe kako bi se osigurali sigurnosni, jednostavni, transparentni i sljedivi procesi te omogućila upotreba alata za podršku.

Rješenja za specifične poslovne potrebe

Canon Smart Working Roadshow 2023 donosi nove scenarije s rješenjima za specifične poslovne potrebe. Koncept događanja je prikazati različite radne scenarije i procese u stvarnim situacijama u uredu i na udaljenim lokacijama. Na lokacijama u gradovima domaćinima nalaze se najnovija rješenja i proizvodi tvrtke Canon koji nude besprijekorno i fleksibilno radno iskustvo pružajući prednosti kao što su povećana produktivnost, ravnoteža između poslovnog i privatnog života i sigurnost.

Pametan rad usredotočen je na digitalizaciju dokumenata, obradu dokumenata i ispis. Digitalizacijom dokumenata tvrtke štede vrijeme, ubrzavaju procese, pojednostavljuju ih i poboljšavaju njihovu transparentnost te olakšavaju prijenos informacija. Na taj se način rad zaposlenika može obavljati brže, neometano i učinkovitije. Zaposlenici nisu vezani za "vrijeme i prostor", a to tvrtku pretvara u krajnje fleksibilnu organizaciju.

„U tvrtki Canon vjerujemo da su naše dugogodišnje nasljeđe u industriji i usredotočenost na pametna radna rješenja naše ključne konkurentske prednosti. Predani smo pružanju najnovijih tehnologija i alata našim klijentima koji su im potrebni za pametniji i učinkovitiji rad, bilo da su u uredu, kod kuće ili u pokretu." – Angelina Vučković, Canon CEE GmbH, Predstavništvo Beograd, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria.

Smart Working rješenja za vaše poslovanje na Roadshowu

Otkrijte kako kompletan asortiman rješenja tvrtke Canon podržava upravljanje dokumentima s kraja na kraj, od digitalizacije do obrade i ispisa. Neka od pametnih radnih rješenja koja će se pokazati na roadshowu uključuju:

Digitalni prostor za poštu pretvara klasične papirnate dokumente u digitalni format, sprema ih i prosljeđuje primatelju u tvrtki. Ako dokument to zahtijeva, on također prilaže zahtjev za određeni zadatak, kao što je potpis, komentar ili odgovor. Također je moguće pratiti proces obrade dokumenata te ih slati elektroničkim putem ili na papiru.

Kao što ime sugerira, Digitalna arhiva namijenjena je arhiviranju dokumenata u digitalnom formatu. Ovo rješenje donosi nekoliko prednosti: za veću sigurnost, dokumenti se mogu pohraniti na više različitih lokacija (tvrdi diskovi, oblak), zauzimaju mnogo manje prostora od dokumenata u papirnatom obliku, traženje dokumenata je jednostavno i brzo, a dostupni su 24 sata dnevno.

Obrada faktura olakšava pregled i uređivanje faktura primljenih u uredu ili kada radite na daljinu. Tvrtka ima izvrsnu kontrolu nad primljenim računima, učinkovito izbjegava kašnjenja u plaćanju, a računovodstvo može bolje predvidjeti i kontrolirati financijske tokove.

Posebno područje na Roadshowu 2023. bit će posvećeno internom ispisu gdje ćemo demonstrirati rješenja ispisa za učinkovito interno ispisivanje.

Povezivanje vašeg poslovanja

Uz napredne tehnologije i fleksibilne usluge pametnog rada, Canon nudi tvrtkama rješenja koja mogu u potpunosti prilagoditi svom načinu rada.

Krajnji cilj prijelaza s hibridnog na pametni rad je osigurati personaliziranu fleksibilnost, s kojom tvrtke omogućuju svakom od svojih zaposlenika postizanje maksimalne učinkovitosti i istodobno zadovoljstva na poslu.

Više informacija o Canon Smart Working rješenjima dostupno je ovdje: https://www.canon.hr/business/campaigns/smart-working/