Otvorene prijave za LEAP Summit

Otvorene prijave za LEAP Summit

LEAP Summit, multidisciplinarna konferencija za mlade koja je kroz godine okupila tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, otvorila je prijave za sudjelovanje.

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na četiri paralelne pozornice, a konferencija donosi teme vezane uz digitalno poslovanje, poduzetništvo, održivi razvoj i zelenu energiju, te inspirativne priče. COVID-19 je ubrzao digitalizaciju poslovanja, a na tržištu rada sve je više digitalnih nomada i freelancera.

Nove tehnologije rapidno mijenjaju cjelokupne industrije, a ljudi će sve češće mijenjati karijere i industrije. Zaštita okoliša i održivi razvoj nameću se kao glavna pitanja u modernom svijetu, a Europska unija provodi ambiciozan plan da do 2050. Europa postane klimatski neutralan kontinent. Ove teme, a i mnoge druge otvorit će LEAP Summit u svom šestom izdanju.

“LEAP Into Action“ ovogodišnja je misao vodilja pri kreiranju programa kojom organizatori LEAP-a žele prenijeti poruku prevladavanja osobnih ali i poslovnih izazova kroz preuzimanje rizika, učenje i optimizam.

LEAP Summit održat će se od 14. do 15. svibnja 2021. pod generalnim pokroviteljstvom Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Sudjelovanje na LEAP Summitu je potpuno besplatno, a mjesta za sudjelovanje su ograničena. Prijave su otvorene putem web stranice https://leapsummit.com/apply-now/