Kako do posla u IT-u

Održana ICT konferencija Let'sGrow! 2023.

Održana ICT konferencija Let'sGrow! 2023.

Drugo izdanje ICT konferencije „Let'sGrow!“ privuklo je, kako tvrde sami organizatori, najbolje umove iz svijeta informacijske i komunikacijske tehnologije. Ovo mjesto postalo je središte okupljanja 20 inspirativnih i stručnih predavača, inovatora i predstavnika ICT industrije, kao i 15 uspješnih izlagača te na stotine mladih entuzijasta zainteresiranih za ICT sektor.

Brojni posjetitelji, studenti i mladi ljudi bili su svjedoci predstavljanja najnovijih tehnoloških trendova, inspirativnih govora, panel diskusija i povezivanja s istomišljenicima, a s velikim interesom sudjelovali su na brojnim interaktivnim radionicama i Speed Datingu s tvrtkama Consonna, ISTRA TECH Pula, Infobip, Cenosco, Fakultet informatike u Puli, Lloyds Digital, Intersoft Technologies, Sprend, PENTA, Sysbee i INFO NETWORK – GT-NET. Konferenciju „Let'sGrow!“ organizirala je Udruga ICT Istria, neprofitna udruga informatičkih stručnjaka i tvrtki, a glavna tema konferencije bila je „Karijera u ICT-ju“.

Sjajni pozdravni govori u prepunoj dvorani obilježili su otvaranje ICT konferencije „Let'sGrow!“ – mjesta gdje se ideje rađaju, a potencijal ostvaruje. Svim posjetiteljima, obratili su se Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pule, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske komore u Puli, Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group i Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria.

ICT konferencija „Let'sGrow!“ bila je prilika za učenje i dijeljenje znanja kroz panel diskusije, key noteove i sessione. Sudionici su mogli prisustvovati brojnim raspravama o raznim temama koje su obuhvaćale budućnost umjetne inteligencije, položaj žena u ICT sektoru, mitove i stereotipe u ICT-ju, kako uspješno prijeći na ICT karijeru, ima li budućnost perspektivu i mnogim drugima.