MWC stiže u Las Vegas

MWC stiže u Las Vegas
Dražen Tomić / Tomich Productions

Industrijska udruženja GSMA i CTIA predstavili su detaljne planove za MWC Las Vegas, sjevernoameričko izdanje vodećeg mobilnog događaja. Predviđeno je da se održi u rujnu uz govornike iz najvećih kompanija u telekomunikacijskom sektoru.

MWC Las Vegas održat će se u novoj zapadnoj dvorani kongresnog centra Las Vegas (LVCC) od 28. do 30. rujna 2022. CTIA će ugostiti svoju konferenciju  'Everything Policy', okupljajući donositelje politika zajedno s ključnim dionicima bežične industrije kako bi razgovarali o trendovima i razvoju u vladi i javne politike.

“MWC je dugogodišnji odredišni događaj u industriji za okupljanje, sklapanje poslova i izlaganje revolucionarnih proizvoda. Ove godine GSMA s uzbuđenjem želi dobrodošlicu ključnim ljudima industrije, kreatorima i inovatorima u prekrasnom Las Vegasu. Na MWC Las Vegasu okupit ćemo digitalni mobilni ekosustav u novom svjetlu u prestižnoj, vrhunskoj dvorani Las Vegas Convention Centera, West Hallu,“ rekao je John Hoffman, izvršni direktor GSMA-e.