Sponzorirano

Links je u Šibeniku otvorio poslovnicu na novoj, atraktivnijoj lokaciji

Links je u Šibeniku otvorio poslovnicu na novoj, atraktivnijoj lokaciji

Na 110 četvornih metara prodajnog prostora, Links je danas u Šibeniku na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 86 otvorio relociranu poslovnicu.

Stanovnici Šibenika će zahvaljujući novom prostoru, na dohvat ruke imati prošireni izbor asortimana te najveću ponudu informatičke opreme. Kupcima se među više od 2.500 artikala nude informatički proizvodi, ali imaju mogućnost naručiti i ostali Links asortiman uz mogućnost besplatne dostave ili s preuzimanjem u poslovnici.   

Links opskrbljuje kupce diljem cijele Hrvatske najnovijom tehnologijom te se teže približiti najvišim standardima tržišta uz pružanje novog iskustva kupnje, vrhunske palete proizvoda te brze i kvalitetne usluge. U preseljenoj Links poslovnici dostupne su dvije velike demo zone koju čine laptopi i smartphone uređaji te ih svatko može isprobati i uz pomoć njihovog stručnog tima izabrati idealan proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe i želje. Iz Linksa su zaključili kako je proširenje prodajne mreže i asortimana prirodni razvoj tvrtke budući da su se pozicionirali kao nacionalni lider u ponudi IT uz naglasak na pametne uređaje. 

„Glavni razlozi otvaranja nove poslovnice bili su uvjeti rada u starom prostoru i lokacija koja više nije odgovarala strateškim ciljevima Linksa, s obzirom na rast iz godine u godinu stvorila se i potreba za većom poslovnicom. Također smo htjeli našim kupcima pružiti ugodniju i lakšu kupovinu s obzirom da nova poslovnica ima besplatni  parking za kupce i ne nalazi se u centru grada u kojem za vrijeme sezone vladaju gužve.“ – Ističu u Linksu.

Povodom otvorenja poslovnice Šibenik na novoj adresi, Links je pripremio ekskluzivnu ponudu uz uštede do 50% koja vrijedi do 25. lipnja te više od 200 super poklona za najbrže kupce.