INOVATIVNOST

LG se pohvalio brojnim nagradama s ovogodišnjeg CES sajma

LG se pohvalio brojnim nagradama s ovogodišnjeg CES sajma

Na ovogodišnjem CES sajmu, LG je nagrađen s više od 200 nagrada i priznanja za širok raspon inovacija i tehnologija u kategorijama kućanskih uređaja, kućne zabave i B2B.

Samo iz CES Innovation Award programa Udruženja potrošačke tehnologije (CTA), LG je osvojio 34 CES Innovation Awards, uključujući dvije nagrade za najbolju inovaciju koje su dobili LG 4K Transparent OLED T i 83-inčni 4K OLED Zero Connect TV (M4).

LG SIGNATURE OLED T

Prvi 4K bežični transparentni TV na svijetu prednjačio je s priznanjima za najbolji televizor. Koristeći bežičnu tehnologiju predstavljenu u prošlogodišnjem M3 TV-u, LG-jev 77-inčni LG SIGNATURE OLED T smatra se sljedećim korakom u evoluciji OLED TV tehnologije i dobio je priznanje od strane velikih tehnoloških publikacija uključujući CNET, Digital Trends, TechRadar, Tom's Guide, Forbes, The Verge, Wirecutter, PCMag i Mashable.

LG OLED evo serija

S novom brzinom osvježavanja od 144 Hz i LG-jevim Alpha 11 AI procesorom također su je pozdravili CNET, TechRadar Pro, PCGamer i BGR. Uz to, Digital Trends istaknuo je LG UltraGear OLED gaming monitor 32GS95UE u svojoj postavi najboljih monitora viđenih na CES-u 2024, ističući njegovu jedinstvenu mogućnost prebacivanja između 4K na 240Hz i FHD na 480Hz pritiskom na gumb.

LG WashCombo All-in-One s HeatPump tehnologijom

Koristi 60 posto manje energije od modela s ventilacijom. Ovaj kućanski aparat nadaleko je poznat po kompaktnom dizajnu bez ventilacije i mogućnosti da završi ciklus pranja i sušenja u manje od dva sata.

Universal UP Kit

Proglašen pobjednikom Reviewed's Accessibility Awards za CES 2024, ova kolekcija inovativnih dodataka za kućanske uređaje i dodataka koji obuhvaćaju univerzalni dizajn osmišljena je kako bi poboljšala upotrebljivost za pojedince koji se suočavaju s fizičkim izazovima.