VIŠEOSJETILNA IZLOŽBA

LG na Tjednu dizajna u Milanu predstavlja nove Lifestyle zaslone

LG na Tjednu dizajna u Milanu predstavlja nove Lifestyle zaslone

Posjetitelji ovogodišnjeg Milanskog tjedna dizajna imat će priliku na novoj izložbi u Salone delm Mobile od 17. do 22. travnja vidjeti nove Lifestyle zaslone južnokorejske kompanije LG Electronics. 

"A Life Extraordinary" je višeosjetilna izložba na kojoj će biti predstavljena LG OLED Object kolekcija. Naime, Lifestyle zasloni više su od umjetničkog medija. Predstavljeni kao umjetnička djela, njihove linije ističu besprijekornu i inspirativnu fuziju tehnologije i evokativnog dizajna.

Kroz posebno osmišljena događanja, LG želi podići svijest o svojim Lifestyle zaslonima kako bi u konačnici i omogućio veću dostupnost ove jedinstvene linije. Kao vodeći lifestyle inovator, LG je u neprestanoj potrazi za novim načinima poboljšanja korisničkog iskustva. Kako bi predstavio nešto izvanredno za nadolazeći događaj u Milanu, LG je udružio snage s Moooijem, vrhunskim nizozemskim lifestyle brendom.

Suradnja te dvije kompanije bila je fokusirana na pažljivu pripremu niza različitih vinjeta, s konceptom svakog prostora elegantno komuniciranim kroz Lifestyle zaslone i Moooijeve kreativne interijere i predmete. Instantno zadobivši kultni status, LG-evi zasloni koriste vrhunsku OLED tehnologiju koju se tijekom proteklog desetljeća kontinuirano razvijalo kako bi pružila vrhunsku kvalitetu slike i funkcionalni dizajn koji poboljšava životni stil korisnika i iskustvo gledanja.

Kao dio Lifestyle Screen portfelja, LG OLED Object Collection televizori, osim što su oku ugodni, ujedno ostavljaju dojam fleksibilnosti dekora i prostora. Modeli su zamišljeni kao sofisticirani interijeri koji podižu izgled i atmosferu prostora istovremeno pružajući zadivljujuće kinematografsko iskustvo.

Još jedna karakteristika LG OLED Object Collection Poséa je i ta što briše granice između vrhunskog zaslona i unikatnog komada namještaja. Fleksibilan prilikom ugradnje i s mogućnošću da se uklopi u praktički svaki životni prostor, Posé krasi minimalistički, kutni dizajn omekšan suptilno zaobljenim linijama i promišljenom uporabom tekstilnih elemenata. Estetski ugodan izgled televizora savršeno se nadopunjava s dekorom interijera, a njegov učinkovit sustav upravljanja vezom omogućuje korisnicima uživanje u urednijem prostoru, bez nereda koji stvaraju kablovi.

Osim elegantnog izgleda, Posé pruža zapanjujuću OLED evo kvalitetu slike živopisnih boja, bez distorzija, neovisno o kutu gledanja. Kada ga se ne koristi za gledanje filmova ili emisija, Posé je mogće prebaciti u galerijski način rada. Produciranjem umjetničkih djela ili fotografija na LG-evom samoosvjetljujućem digitalnom platnu, korisnici svoj prostor mogu lako transformirati u profinjenu umjetničku galeriju.

A tu je i LG OLED Object Collection Easel, još jedan zaslon koji poboljšava životni stil, također se može pohvaliti vrhunskom kvalitetom slike kao i elegantnim dizajnom koji osvježava interijer. Easel je idealan za one koji žele unijeti dašak atmosfere umjetničkog salona u svoj dnevni boravak jer svojim osebujnim stilom podsjeća na slikarski stalak. Easel je kao pravu umjetničku instalaciju moguće postaviti na zid što ga također čini komplementarnim s bilo kojim dizajnom interijera.

Uz televizore, LG će predstaviti i druge proizvode nadahnute Moooijevim umjetničkim kreacijama, poput LG XBOOM 360 - elegantnog prijenosnog zvučnika dizajna sličnom vazi, koji omogućuje iskustvo za sva osjetila kombinirajući izvanrednu audio izvedbu i ugrađenu atmosfersku rasvjetu, što ga čini pogodnim za vanjsku i unutarnju upotrebu.

"LG OLED odraz je naše stalne predanosti podizanju životnog stila korisnika i obogaćivanju njihovog iskustva kroz besprijekorno spajanje tehnologije i umjetnosti", izjavila je Kate Oh, potpredsjednica Brand Communication odjela u LG Home Entertainment Company i dodala:

"Naša obnovljena suradnja s tvrtkom Moooi izvrstan je primjer kako nastavljamo graditi izvanredna iskustva temeljena na inovacijama i izvrsnom dizajnu."

"U Moooi svijetu kojeg je zamislio LG OLED, tehnologija poboljšava estetiku i potiče kreativnost“, rekao je Marcel Wanders, suosnivač i umjetnički direktor Moooija pa nastavio:

"Naša zajednička misija je pokazati kako tehnološka roba široke potrošnje može postati poželjan komad interijera koji unosi sklad u prostor."