LeverUP event 'Kako iskoristiti puni potencijal Salesforce platforme?'

LeverUP event 'Kako iskoristiti puni potencijal Salesforce platforme?'

Uložili ste u Salesforce, ali rezultati nisu očekivani? Željeli biste više, ali ne znate kako? Vaš skupo plaćeni sustav se muči s praćenjem rasta vaše firme? Želite čuti i saznati više?

Salesforce je najveći svjetski CRM sustav s godišnjim rastom od preko 20 posto, trenutno ga koristi preko 150 000 razlicitih poslovnih korisnika što čini preko 33 posto udjela na svjetskom tržištu. Salesforce rješenja su prilagodljiva i agilna te se kao takva moraju moći prilagoditi svakoj firmi i njezinom rastu.

LeverUP event 'Kako iskoristiti puni potencijal Salesforce platforme?'  koji se održava u Zagrebu u Rooftop Lateral 26. travnja prikazat će najčešće probleme s kojima se korisnici susreću, primjere iz prakse te moguća rješenja. Korisnici Salesforce platforme će se upoznati i prepoznati u navedenim situacijama te dobiti dodatni uvid i ideje u potencijalna rješenja svojih problema.

Ukoliko niste korisnik Salesforcea, ovo je idealno mjesto za napraviti domaću zadaću i obaviti pripremu za kvalitetnu implementaciju, postaviti sva pitanja o platformi, njezinom korištenju i iskustvima.

Poslušajte zašto su mnoge europske firme prihvatile LeverUP kao svog partnera i što možemo ponuditi.

Prijava za event na sljedećem linku